Bătaie la priveghiul lui Nipsey Hussle, 19 persoane au ajuns la spital. Poliţia l-a identificat pe asasin

Suspectul în cazul asasinării rapperului Nipsey Hussle a fost identificat de poliţia din Los Angeles, conform anunţului făcut de reprezentanţi ai autorităţilor. Luni seară, mai multe persoane au fost rănite la priveghiul improvizat la Los Angeles.

02 apr. 2019, 07:52

LAPD a anunţat luni noapte că un bărbat în vârstă de 29 de ani, Eric Holder (foto jos), este suspenct în cazul asasinării rapperului Nipsey Hussle, scrie Variety.

Poliţia a cerut ajutorul cetăţenilor în vederea localizării lui Holder. Potrivit detectivilor, Holder l-a împuşcat duminică pe Hussle în faţa magazinului lui din Los Angeles. El ar fi părăsit locul crimei într-o maşină condusă de o femeie, care nu a fost identificată.

Citeşte şi Nipsey Hussle, nominalizat anul acesta la Premiile Grammy, a murit împuşcat în faţa propriului magazin. Avea doar 33 de ani

Alte două persoane au fost rănite în atac, iar Hussle – în vârstă de 33 de ani – a fost declarat mort la puţin timp, după ce a fost dus la spital. În urma autopsiei efectuate luni, a rezultat că rapperul a murit din cauza rănilor la cap şi trunchi.

Luni seară, poliţia a evacuat priveghiul improvizat în faţa magazinului Marathon Clothing din cartierul Hyde Park, după ce o bătaie a provocat panică.

Doi oameni au fost grav răniţi, potrivit pompierilor, una dintre ele fiind lovită de o maşină, iar cealaltă prezentând o rană ca de cuţit. În total, 19 persoane au fost duse la spital.