Bătaie la Puterea Dragostei. O concurentă a căzut şi şi-a luxat piciorul

Bătaie la Puterea Dragostei. O nouă ediţie din cadrul reality-show-ului de la Kanal D a încins spiritele, iar două dintre concurente nu s-au mai putut abţine şi au sărit la bătaie. În ediția de sâmbătă, 16 ianuarie, la Puterea Dragostei, Maria și Alexandra au ajuns să fie protagonistele unui scandal-monstru.

18 ian. 2021, 12:09
Bătaie la Puterea Dragostei. O concurentă a căzut şi şi-a luxat piciorul
Două concurente de la Puterea Dragostei au sărit la bătaie.

Bătaie la Puterea Dragostei. Maria: „Arată-mi cum mă tem de tine! Te fac varză! Și dacă tu crezi că mie îmi este frică de tine, te înșeli amarnic! Mă distrugi? Tu nu ești sănătoasă… Nu mai vorbi prostii!”, a comentat aceasta în timp ce s-a apropiat de Alexandra, potrivit Kanal D.

Bătaie la Puterea Dragostei

Alexandra: „Mă provoci? Stai liniștită că nu îți iese! Tu ai senzația că o să mă scoți din sărite că să primesc cartonaș roșu? N-ai cum! Mor de frică! Ești terminată… ești distrusă. Am zis că ești distrusă de frică, tu te auzi? Îți este frică de mine și nu mai poți. Văd că îți curg lacrimile! De ce te-ai ridicat din fața mea, stai jos!”, moment în care cele două concurente se iau la bătaie, iar echipa de producţie intervine pentru a le separa. O concurentă a căzut şi şi-a luxat piciorul.

Citeşte şi: Andreea Mantea a mărturisit de ce a plecat de la „Puterea Dragostei”. Ce n-a mai suportat vedeta

Cristina Mihaela, noua prezentatore de la Puterea Dragostei

Sezonul cu numărul trei de la Puterea Dragostei va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, vedeta care a devenit cunoscută publicului dupa ce a concurat la Bravo, ai stil!, a prezentat, alături de Victor Slav „Îmi place dansul!” și a fost prezentatoarea rubricii „Secrete intre fete”, din cadrul emisiunii Teo Show, la Kanal D.

Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei; sunt nerabdatoare să îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care își caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenților!”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu.

Citeşte şi: O fostă concurentă de la Exatlon şi Puterea Dragostei, snopită în bătaie de fostul iubit. A ajuns la spital: „Mi-au pus mâna în ghips”