Bătaie la Starea Civilă. Doi bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare, iar femeile s-au păruit

Bătaie de pomină la Starea Civilă din Vaslui. Statul la coadă i-a scos din sărite pe doi bărbați care au început să se certe. Nu mult a fost până ce au început să își împartă pumni și picioare, iar femeile să se păruiască.

30 apr. 2021, 08:36
Bătaie la Starea Civilă. Doi bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare, iar femeile s-au păruit
Bătaie la Starea Civilă. Doi bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare, iar femeile s-au păruit

Bătaie la Starea Civilă. Incidentul s-a petrecut în Vaslui. Scandalul ar fi început după ce un bărbat care se afla la rând pentru a obţine certificatul de căsătorie a avut ceva de împărţit cu un alt bărbat care aştepta pentru un certificat de naştere.

Bătaie la Starea Civilă. Cum s-a petrecut totul

Citeşte şi Atac mafiot la Baia Mare. Un poliţist a fost snopit în bătaie în mijlocul străzii, de faţă cu soţia VIDEO

Cei doi bărbaţi au început să se certe, apoi să se ia la bătaie de față cu toată lumea. La fel au făcut şi soţiile acestora, care au început să se păruiască.

„În momentul când a avut loc incidentul, eu nu eram în clădire. Am fost informat că două persoane care stăteau la rând la Starea Civilă nu s-au înțeles asupra ordinii și s-au luat la bătaie. Unul dintre ei era acolo pentru a înregistra o căsătorie, celălalt pentru a înregistra o naștere. Noi am anunțat incidentul la 112, au fost acolo și organele de poliție.

Nu știu ce măsuri au fost luate, știu doar că unul dintre cei doi bărbați implicați în altercație a revenit la Centrul de Afaceri pentru a-și ridica documentul solicitat. Eu am de gând ca după sărbători să fac o informare la Poliția Locală pentru a asigura ordinea și la Starea Civilă, așa cum se întâmplă acum la Evidența Populației. Nu am mai avut asemenea evenimente, am fost și noi surprinși de ce s-a petrecut azi la Centrul de Afaceri”, a declarat Florin Sârbu, directorul Centrului de Afaceri Vaslui, potrivit vremeanouă.ro. 

Citeşte şi Scandal într-un supermarket. Bărbat snopit în bătaie după ce a atenţionat agresorul că nu poartă mască de protecţie

Unul dintre poliţiştii chemaţi să aplaneze conflictul a alunecat şi a căzut în timp ce încerca să-l imobilizeze pe unul dintre scandalagii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

“În cursul zilei de astăzi, 29 aprilie 2021 (n.r. joi), ora 13.58, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin SNUAU 112, despre faptul că în zona unui ghișeu al Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Vaslui, mai multe persoane sunt implicate într-un scandal.

La sesizare s-a deplasat un echipaj mixt (polițist însoțit de militar jandarm) care a identificat una dintre persoanele participante la scandal, care se manifesta agresiv, încercând să lovească persoane de la fața locului. Bărbatul de 39 de ani din Vaslui a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui, unde a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 400 lei, pentru abateri prevăzute Legea 61 din 1991 (republicată) pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta sesizată”, a declarat Bogdan Gheorghiță, reprezentantul IPJ Vaslui.