Bătaie la Steaua! Gigi Becali: „A sărit cu pumnii şi cu picioarele pe un jucător!”

Gigi Becali a dezvăluit că a dat afară un fotbalist de la FCSB pentru acte grave. "A sărit cu pumnii şi cu picioarele pe un jucător!", a spus Gigi Becali.

10 iul. 2017, 18:34
Bătaie la Steaua! Gigi Becali: „A sărit cu pumnii şi cu picioarele pe un jucător!”

Gigi Becali a declarat că n-ar mai grea să aducă jucători de culoare la echipă, deoarece provoacă multe probleme. Gigi Becali îl dă exemplu pe Selley Muniru, despre care spune că a sărit „cu pumnii şi cu picioarele” pe Florin Tănase.

„Haideţi să vă spun ceva. Cei mai problematici sunt jucătorii de culoare. Ba că are problema aia, ba pe aia, ba pe aia. Gnohere nu e de culoare, e francez. Nu ai disciplină la echipă cu ei. Tot mârâie, tot băzăie. Cu Sulley Muniru… Scandalagiu. Ba că nu-i convenea aia… Păi, a sărit cu pumnii şi pe picioarele pe un jucător. Şi de atunci am zis că nu mai iau. Păi, eu de ce l-am dat afară? Am aşteptat finalul de sezon şi l-am dat afară. N-am eu noroc cu ei, de-aia. L-am luat pe Alcenat. Era cel mai bun. La noi n-a jucat nimic. L-am luat pe Emeghara – era băiat cuminte, dar n-a mai jucat nimic”, a spus Gigi Becali.