Bătaie la Survivor România 2023! Scene şocante după ce un faimos şi-a ieşit din minţi: „Îţi dau un pumn şi te ia dracu’!”

Un nou scandal la Survivor România 2023! Doi dintre concurenţi s-au luat la bătaie în timpul unei probe. Dan Pavel a intervinit imediat şi a luat o decizie care va crea un precedent în Republica Dominicană.

10 mart. 2023, 10:39
Bătaie la Survivor România 2023! Scene şocante după ce un faimos şi-a ieşit din minţi: „Îţi dau un pumn şi te ia dracu’!”
Bătaie la Survivor România 2023! Scene şocante după ce un faimos şi-a ieşit din minţi: "Îţi dau un pumn şi te ia dracu'!"

Bătaie la Survivor România 2023! Ionuț Iftimoaie, fostul luptător de K1, a cedat nervos într-o joc pentru recompensă contra războinicului Alin Chirilă, practicant de MMA. Iftimoaie trebuia să ajungă la un covor pe care să pună o pernă de culoarea roșie, culoarea faimoșilor, iar în fața lui, ca să-l oprească, era Chirilă, care l-a prins cu un procedeu interzis!

Citeşte şi: Imagini interzise minorilor la Survivor România 2023. Un faimos, acuzat grav de o colegă: „Se freca de mine!” FOTO

„Dacă mai faci odată asta, îți f… un pumn și te ia dracu’!”, a izbuncnit Ionuț Iftimoaie, iar Alin Chirilă a răspuns: „Hai, mă, lovește-mă, hai!”. „Sunt niște reguli, toată lumea trebuie să le respecte. Tu de ce nu le respecți?”, a mai psus Ionuț Iftimoaie.

Citeşte şi: Conflict uriaș în cadrul Survivor România. Kamara și DOC, replici acide: „Să nu pomenești de copilul meu în viața ta!”

A fost momentul în care Dan Pavel a fost nevoit să încheie nedecis concursul de la Survivor România, din cauza riscului de violență, astfel că niciunul dintre participanți nu a primit recompensa. „La Survivor România, noi nu tolerăm sub nicio formă violența sau manifestările violente, fie că ele sunt fizice sau verbale! Voi anula această recompensă și nu mai merge nimeni la niciun masaj. Asta se întâmplă pentru că forțați limitele! Trebuia să transportați acea pernă cu opoziția adversarului pe acest covoraș. Nu ați mai respectat regulile. Anulez această recompensă. E prima oară când facem asta. Ăsta e Survivor, evoluăm, ne adaptăm, creștem”, a decis Daniel Pavel.