Conflict uriaș în cadrul Survivor România. Kamara și DOC, replici acide: „Să nu pomenești de copilul meu în viața ta!”

Un nou scandal a apărut la Survivor România. Kamara și DOC, care fac parte din tabăra Faimoșilor, s-au luat din nou la ceartă și au fost la un pas de bătaie.

22 feb. 2023, 14:34
Conflict uriaș în cadrul Survivor România. Kamara și DOC, replici acide: „Să nu pomenești de copilul meu în viața ta!”

Kamara și DOC sunt în conflict la Survivor România. Totul a pornit de la faptul că rapperul îl pomenește des pe Leon, băiețelul lui Kamara și motivul pentru care artistul se află în această competiție.

Inițial cearta a pornit între Bianca Patrichi și Kamara. Artistul s-a luat de dansatoare și a spus despre ea că e foarte falsă. Apoi, la un moment dat, Kamara i-a făcut semn acesteia să tacă, moment în care toată echipa a sărit cu gura pe cântăreț.

Citește și Boala cruntă cu care a fost diagnosticat Leon, fiul lui Kamara. Artistul luptă la Survivor ca să strângă bani de operație

„Aveam o conversație liniștită și, dintr-odată, a început Kamara să facă niște acuzații”, s-a plâns Bianca Patrichi la testimoniale, conform imaginilor difuzate, în avans, pe Voyo.

„Veverița aia simpatica, mai și dansează, dar, de fapt, ești hienă. Am căutat să mă temperez, dar am văzut multă răutate gratuită”, a fost remarca lui Kamara.

DOC nu a mai suportat cearta dintre Bianca și artist și s-a băgat și el, sperând că va pune capăt conflictului, însă s-a întâmplat exact contrariul.

„Du-te acasă și ai grijă de copilul ăla!”, i-a spus DOC lui Kamara. „Tu să nu pomenești de copilul meu în viața ta, ai auzit? Nu pomeni de copilul meu! Tu nu vorbi despre copilul meu! Ai înțeles asta?”, a fost reacția lui Kamara, faimosul fiind scos din sărite de DOC.

Kamara, replici acide către DOC: „Meriți să fii scuipat”

DOC i-a spus cântărețului că îl scuipă (în sensul că vorbește ”cu precipitații”), iar acesta i-a zis că merită să fie scuipat. „Du-te, măi, de aici, toxicule! Ieși din spațiul meu, te rog!”, a continuat DOC.

Citește și Drama prin care trece cu fiul lui Kamara! Cine este vinovat pentru problemele lui Leon: „A nenorocit alte șapte sarcini!”

„Ești un animal! Meriți să fii scuipat! Îmi e scârbă de tine. Să nu mai pui mâna pe mine niciodată, ai auzit? Fiecare zi lângă acest demon de DOC e un coșmar. Eu am venit aici pentru el (n.r.: fiul său Leon). Bineînțeles, ca de obicei apare câte un demon în viața mea să-mi încurce pașii”, a continuat Kamara.