Bătaie pentru bon fiscal, într-un club din Oradea. Doi clienţi au ajuns în spital, unul dintre ei înjunghiat

Deschiderea sezonului de vară al unui club din Bihor, organizată la Hanul Pescarilor, s-a terminat prost pentru doi prieteni, care au ajuns la spital.

RomaniaTV.net
22 iun. 2014, 15:58
Bătaie pentru bon fiscal, într-un club din Oradea. Doi clienţi au ajuns în spital, unul dintre ei înjunghiat

Doi tineri din Oradea au fost înjunghiaţi pentru că au îndrăznit să ceară bon fiscal când le-a venit nota de plată. „N-a fost nicio problemă până în jurul orei 2-3 dimineaţa, când una dintre chelneriţe s-a supărat pe un prieten de-al nostru, care a insistat să ne aducă bon de casă pentru banii pe care i-am plătit. Fata s-a plâns celor de la firma de pază, cu care Mihai, prietenul nostru, s-a şi certat„, a povestit una dintre victime pentru ebihoreanul.ro.

Ca să evite un scandal, cei trei prieteni au decis să plece, dar doi dintre ei au ajuns doar până în parcare, unde au fost luaţi în primire de un grup de bătăuşi. Culmea, totul s-a petrecut sub privirile bodyguarzilor de la Hanul Pescarilor, care n-au intervenit.

Citeşte şi Bătaie ca în filme într-un liceu din Ploieşti. Elevii au fost opriţi doar de jandarmi

Cei doi tineri susţin că au fost aruncaţi la pământ şi loviţi cu pumnii şi picioarele. Au scăpat, zic ei, doar pentru că au sunat la 112 şi un echipaj al mascaţilor a ajuns la scurt timp la local.

Unul dintre ei s-a ales cu mai multe contuzii şi ruptură musculară, iar celălalt cu un picior şi mâna în ghips, dar şi cu o plagă înjunghiată de 8 centimetri în partea dorsală.

Au fost mai mulţi, nu-i ştiu pe toţi, că nici n-am avut prea multe tangenţe cu ei. Sunt sigur doar de Andrei Buz (n.r – un cunoscut interlop din Salonta), care m-a aruncat la pământ, şi de unul Casian, al cărui nume de familie nu-l ştiu, care m-a înjunghiat. Cei doi nu sunt de la firma de pază a localului, sunt doar apropiaţi„, a spus unul dintre cei bătuţi.

Citeşte şi Ce a păţit un tânăr care voia să-şi filmeze iubita în timpul partidei de sex VIDEO DEMENŢIAL