BĂTAIE pentru o femeie la petrecerea din sat. ALCOOL şi CUŢITE: trei bărbaţi au ajuns la spital VIDEO

Trei bărbaţi din judeţul Vaslui au ajuns pe mâinile medicilor după ce au băut, s-au certat şi s-au înjunghiat. Bătaia ca-n filme a pornit din cauza unei femei. Jandarmii şi poliţiştii au intervenit pentru a-i calma pe bătăuşi.

07 iun. 2017, 05:51
BĂTAIE pentru o femeie la petrecerea din sat. ALCOOL şi CUŢITE: trei bărbaţi au ajuns la spital VIDEO

Trei barbati au ajuns la spital, dupa ce s-au batut si si-au înfipt cutitele, pentru o femeie care si-a pararsit cei patru copii si a plecat cu un individ pe care l-a cunoscut pe internet. Evenimentul s-a produs la sarbatoarea satului Crang, comuna Ciocani, judetul Vaslui, in seara de Rusalii, pe 5 iunie, scrie Vremea Noua.

Bătaie ca în filme, cu sape şi pari, pe un drum naţional, chiar în prima zi de Rusalii

Mai multi tineri, ametiti bine de aburii alcoolului, s-au luat la cearta si apoi totul a degenerat într-o bataie generala. Unul dintre ei a fost înjunghiat, fiind luat cu ambulanta, iar alti doi au ajuns si ei la spital, avand traumatisme craniene minore. Totul a pornit de la o femeie care si-a parasit bãrbatul si cei patru copii din Barlad, traind in concubinaj cu un barbat din satul Crang. Rudele celor care au ajuns la spital spun ca bataia a fost initiata de concubinul femeii, care a vrut sa-i omoare nepotii sotului parasit.

Totul s-a terminat cu politie, jandarmi, ambulanta si cu un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de încaierare, tulburarea ordinii si linistii publice, loviri si alte violente. Toti cei implicati in scandal sunt cercetati intr-un dosar penal.