Bătaie şi focuri de armă în localitatea doljeană Coşoveni VIDEO

Doi bărbaţi şi o femeie au intrat în local şi au început să lovească în stânga şi în dreapta, agresând clienţii şi personalul barului. Patronul barului a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiei. Întreg scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere.

RomaniaTV.net
17 ian. 2012, 07:49
Bătaie şi focuri de armă în localitatea doljeană Coşoveni VIDEO

Scandalul s-a petrecut duminică seara. Agresorii au dat buzna în barul în care se aflau cinci persoane.

„Erau în stare de ebrietate au intrat peste noi, au început să tragă de noi, să ne lovească, să ne înjure. Au luat o coadă de mătură de aici şi mi-au dat mie cu ea în cap”, a spus un tânăr.

Poliţiştii i-au prins pe agresori şi i-au amendat pe doi dintre ei. După câteva ore, aceştia s-au întors însă, hotărâţi să se răzbune. De data aceasta, au încercat să intre şi în casa patronului, care s-a văzut nevoit să folosească un pistol cu gaze.

„M-am închis în casă, unul dintre ei a venit, a început să dea cu pumnii cu picioarele, să spargă uşa. De frică am ieşit pe balcon. Sunt nişte schele şi am fugit pe acolo”, a povestit îngrozită soţia patronului.

„Au spart, au dărâmat, au lovit. Am plecat acasă să îmi iau pistolul pentru că sunt posesor de armă neletală. Au venit să dea în mine, am tras un foc în aer şi două cu gaze. Eram la mine în curte de data aceasta, nu mai eram pe domeniul public”, a declarat patronul.

„Se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, ameninţare şi distrugere”, a precizat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Cei doi agresori s-au ales cu dosare penale şi riscă închisoarea.