Bătaie și scandal într-un magazin din Buzău, după ce un bărbat a refuzat să își pună mască de protecție VIDEO

O adevărată bătaie a izbucnit într-un magazin din Buzău, după ce un bărbat, care fusese rugat să poarte mască în incinta complexului, a reacționat agresiv față de agenții de pază.

14 ian. 2022, 13:29
Bătaie și scandal într-un magazin din Buzău, după ce un bărbat a refuzat să își pună mască de protecție VIDEO

Bătaia din incinta magazinului din Buzău a izbucnit în momentul în care un bărbat a fost rugat să-și pună masca de protecție, întrucât se mai aflau și alte persoane în complexul comercial respectiv.

Bătaie în trafic, cu pumni și picioare, pe Valea Prahovei. Au fost implicate aproximativ zece persoane, printre care şi o femeie cu un copil în braţe

Episodul a fost surprins pe camerele de supraveghere ale magazinului și de clienți cu telefoanele mobile. Incidentul violent a izbucnit în momentul în care un client este rugat de agenții de pază să-și pună masca de protecție.

Mai întâi, a lovit agenții de pază ai magazinului, după care a lovit violent un bărbat în vârstă și i-a rupt hainele de pe el.

În cele din urmă, angajații magazinului și un client au reușit să îl prindă și să îl imobilizeze până la sosirea echipajelor de intervențe de la Lex Protect, alarmate prin activarea butonului de panică.

Întregul moment a speriat clienții magazinului, iar pe filmare o femeie chiar spune că dacă individul ar fi avut un cuțit la el făcea ravagii.

Bătaie generală în Parlamentul Turciei între deputaţii opoziţiei şi cei ai puterii VIDEO

Bărbatul a fost scos afară din magazin, iar agenții de pază l-au predat polițiștilor și jandarmilor. Chiar și în prezența acestora, individul continua să fie agresiv verbal și chiar se împingea cu unii dintre ei.

Incidentul de la gară, din fericire, nu a avut urmări grave, însă oamenii s-au speriat.