BĂTĂLIE EPICĂ: Jucăriile Slinky împotriva benzilor de alergare. Ce se întâmplă mai departe? VIDEO

Jucăriile arc Slinky sunt o sursă de bună dispoziţie încă din anii 50, când au fost inventate de inginerul naval Richard James. Acum, jucăriile sunt provocate la noi dueluri pe Youtube împotriva benzilor de alergat de proprietarii lor. Unele "bătălii" pot dura minute în şir, cum este şi cazul celui mai recent record pe platforma video, care ţine 3.20 minute.

RomaniaTV.net
21 mai 2012, 16:35
BĂTĂLIE EPICĂ: Jucăriile Slinky împotriva benzilor de alergare. Ce se întâmplă mai departe? VIDEO

Totul a început ca o cursă a deţinătorilor de Slinky pentru a determina cine deţine jucăria cea mai puternică.

Ultimul care a postat un asemenea videoclip s-a gândit că poate bate recordul de 22 de secunde pentru un Slinky pe banda de alergare. Nu era cel mai bun timp, dar a reuşit totuşi o performanţă mai bună ca a oricui de până acum, 3 minute şi 20 de secunde.

Peste 30.000 de oameni s-au grăbit să vadă reuşita.

Până şi muzica aleasă pentru film este una care îndeamnă la război.

Postarea videoclipurilor cu astfel de performanţe a început în 2006. Nu una, ci trei astfel de jucării au alergat timp de 26 de secunde într-un videoclip care l-a făcut pe un comentator să spună „Se pregătesc să cucerească planeta”.

În 2011, unul dintre cele mai urmărite videoclipuri, cu peste 500.000 de vizualizări, a fost cu această jucărie, timp de 22 de secunde, pe o bandă de alergat.

 

Dar jucăriile Slinky nu s-au confruntat numai cu benzile de alergare. Şi scările rulante au fost o provocare pentru ele de-a lungul timpului.

Totuşi, nu toate încercările sunt reuşite şi există şi eşecuri… Unul dintre acestea aparţine unor copii ce au încercat să facă un slinky să meargă pe scări.