Batjocorită după moarte. Un top model pakistanez care a murit în accidentul aviatic de vineri, atacată de sute de fanatici religioşi

Zara Abid, un top model pakistanez dat dispărut după accidentul aviatic din Karachi, a fost atacată online de sute de persoane, fiind acuzată că a dus un stil de viață imoral.

26 mai 2020, 13:51
Batjocorită după moarte. Un top model pakistanez care a murit în accidentul aviatic de vineri, atacată de sute de fanatici religioşi

Conturile ei de pe rețelele de socializare au fost dezactivate după ce au fost inundate de critici la adresa hainelor și stilului ei de viață. Tânara de 28 de ani se afla la bordul aeronavei PIA care s-a prăbușit într-o zonă rezidențială din Karachi la scurt timp după decolare, potrivit listei de pasageri și prietenilor săi. Numele victimelor nu au fost făcute publice, însă autoritățile au anunțat că doar doi bărbați au supraviețuit accidentului aviatic.

Citeşte şi Mărturiile unui supravieţuitor al accidentului aviatic din Pakistan: Am văzut un pic de lumină, m-am îndreptat spre ea VIDEO

Conturile lui Zara Abid de Instagram, Facebook și Twitter nu mai sunt vizibile, însă nu se știe dacă au fost dezactivate de rețelele care le găzduiau sau de familie și prieteni.

În societatea pakistaneză conservatoare, femeile trebuie să fie modeste și cele care intră în atenție publicului sunt criticate pentru imoralitate. Zara Abid lucra cu unele dintre cele mai mari branduri din Pakistan și în luna ianuarie a câștigat premiul „Cel mai bun model feminin” la Hum Style Awards. Urma să-și facă debutul în actorie în 2020.

Pe măsură ce s-a răspândit vestea că se afla în avionul prăbușit vineri, sute de comentarii au apărut pe conturile ei de socializare, iar fanaticii religioși puneau la îndoială credința sa. Mulți sugerau că va fi pedepsită în viața de apoi pentru alegerile ei.