Bătrân ATACAT în casă de un hoţ de pensii

Clipe de groază trăite de un bătrân de 73 de ani din Prahova. Omul abia luase pensia, când a fost atacat în propria casă de un tânăr de 18 ani. Agresorul l-a înjunghiat de câteva ori. Ţipetele lui i-au alertat pe vecini, iar hoţul a fugit înainte să fure ceva.

19 aug. 2015, 05:56
Bătrân ATACAT în casă de un hoţ de pensii

Cum a primit pensia, bătrânul a plecat în sat să-şi achite datoriile. S-a întors acasă spre seară şi nu a observat că a fost urmărit. Un vecin de 18 ani nu a avut nicio ezitare să sară cu un cuţit asupra lui. Ţipetele disperate ale pensionarului i-a alertat pe vecini.

„La un moment dat aud „Ajutor, ajutor că mă omoară!”. Cand am ajuns la portiţa aia, era acolo jos, plin de sânge. Nu am pomenit în viaţa mea! Am ţipat, am urlat ş eu ca toata lumea. Venise după pensie, îl omora!”, a spus un martor.

Agresorul s-a speriat de mobilizarea vecinilor şi a rupt-o la fugă. A apucat să îl înjunghie pe bătrân de patru ori. Acesta a fost dus de urgenţă la spital şi medicii au reuşit să-i salveze viaţa. Agresorul a fost repede prins.

Bărbatul a fost arestat pentru o perioada de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de tâlharie calificată şi tentativă de omor calificat, pentru care riscă până la 10 ani de închisoare.