Bătrân bătut în incinta Căminului „Sf. Constantin şi Elena” din Iaşi, mort după 5 zile

Un bătrân de 75 de ani a murit la câteva zile după ce a fost agresat de un bărbat mai tânăr. Incidentul s-a petrecut în incinta Căminului "Sf. Constantin şi Elena", aflat în administrarea Primăriei Iaşi. Poliţiştii au confirmat agresiunea şi au deschis un dosar penal, potrivit bzi.ro.

RomaniaTV.net
17 nov. 2017, 10:05
Bătrân bătut în incinta Căminului „Sf. Constantin şi Elena” din Iaşi, mort după 5 zile

Incidentul de la Căminul de bătrâni „Sf. Constantin si Elena” din Bucium a fost înregistrat la finalul saptamanii trecute, pe data de 9 noiembrie. Un pensionar ce statea la azil de mai multi ani a fost agresat de un coleg de camin, cu cativa ani mai tanar. Surse din cadrul institutiei au precizat ca scandalul a fost cauzat de consumul de alcool. Astfel, bătrânul de 75 de ani s-a luat la cearta cu alt „chirias”. Numai ca cel din urma i-a aplicat o serie de lovituri in zona gatului si abdomenului.

Victima a avut nevoie de ingrjiri medicale. Insa, la nicio saptamana, a decedat. Medicul de familie a constatat ca ar fi vorba despre o moarte cauzata de bolile de care suferea acesta. Dar nu s-a efectuat o necropsie care sa stabileasca cu exactitate care au fost cauzele decesului.