Bătrân înşelat de falşi angajaţi de la gaze. Hoţii au fost filmaţi în timp ce-i furau banii din casă VIDEO

Un bătrân din Cluj-Napoca a fost jefuit de câţiva falși angajați ai unei firme de gaz. Doi dintre hoţi l-au ținut de vorbă, iar a treia persoană căuta banii prin camere!

12 oct. 2022, 17:06
Bătrân înşelat de falşi angajaţi de la gaze. Hoţii au fost filmaţi în timp ce-i furau banii din casă VIDEO
Bătrân înşelat de falşi angajaţi de la gaze. Hoţii au fost filmaţi în timp ce-i furau banii din casă

Bătrân înşelat de falşi angajaţi de la gaze. Două femei și un bărbat, care au pretins că sunt angajați ai unei firme de utilități de gaz, au fost surprinși de o cameră de luat vederi montată într-un apartament în timp ce jefuiau un bărbat din Cluj-Napoca!

Citeşte şi: Un bărbat este cercetat pentru furt după ce a umplut un coș cu alimente de sute de lei. Metoda folosită de acesta este inedită

Totul s-a petrecut pe 30 septembrie 2022, când câteva persoane au bătut la ușa unui om în vârstă, sub pretextul ca sunt reprezentanții unei firme de gaz, și ca trebuie sa facă ceva verificări. Bătrânul i-a lăsat în apartament, iar falșii angajați au început să-l fure pe omul care le-a deschis ușa casei! Nu este prima dată când cei trei au intrat în casa bărbatului sub același pretext, respectiv că trebuie să facă verificări. Pe 30 septembrie 2022, hoții au furat 300 de lei, dar prima dată când au pătruns în apartamentul victimei suma furată se apropie de 1.200 de lei, scrie cluj24.ro.

Citeşte şi: O mașină de poliție a fost prădată chiar în parcarea sediului. Oamenii legi au deschis un dosar pentru furt calificat

Când şi-a dat seama că este prădat, bătrânul a sunat la poliție, iar la fața locului s-a prezentat un echipaj. Fiul victimei a declarat că primul a intrat bărbatul, să vada dacă e singur, apoi o femeie l-a ademenit să meargă la baie, iar a treia persoană, care purta mănuşi chirurgicale, a furat banii: „Cred ca încă îi caută poliția ca nu am primit încă nimic. S-au dat drept angajați de la gaz și ca trebuie sa facă verificări!”.