O mașină de poliție a fost prădată chiar în parcarea sediului. Oamenii legii au deschis un dosar pentru furt calificat

O mașină de poliție parcată în fața sediului IPJ Sibiu a fost spartă de hoți. Oamenii legii sunt în căutarea hoților.

06 oct. 2022, 22:57
O mașină de poliție a fost prădată chiar în parcarea sediului. Oamenii legii au deschis un dosar pentru furt calificat

În noaptea de 26 spre 27 septembrie o mașină de poliție a fost prădată chiar în fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu. Poliția încă se află în cutarea făptașilor.

„Este vorba despre furtul unor bunuri dintr-o autospecială de poliție utilizată de către polițiștii din cadrul Biroului Poliție autostrăzi A1 Râmnicu-Vâlcea-Deva. Fapta ar fi fost comisă în noaptea de 26/27 septembrie a.c., în timp ce autospeciala era parcată pe strada Revoluției din municipiul Sibiu”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt IPJ Sibiu.

Citește și: Inconștiența unor polițiști face tot mai multe victime. O fetiță de 11 ani a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție din Vaslui: „Agentul era cu ochii în telefon”

Oamenii legi au deschis un dosar pentru furt calificat. Printre bunurile luate din autospeciala de poliție se numără un suport de telefon mobil, o vestă, telecomanda rampei de acces și două lanterne, potrivit Ora de Sibiu.

Cercetările sunt efectuate la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu din cadrul Poliției municipiului Sibiu pentru infracțiunea de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea identificării autorului și aplicării măsurilor legale în consecință.

Citește și: Cum arată un Logan de poliţie după accident. Maşina aflată în misiune are daună totală VIDEO