Bătrân mort, lăsat să putrezească în casă, în Dristor VIDEO

Locuitorii unui bloc din cartierul bucureştean Dristor trec printr-un adevărat calvar. Unul dintre vecini a murit în urmă cu câteva zile, iar trupul său, lăsat să zacă în apartament, a intrat în descompunere. Întrucât acesta nu are familie, Primăria ar trebui să se ocupe de înhumare, dar angajaţii instituţiei au spus că vor lua vineri corpul bărbatului, pentru că joi li se încheiase programul de lucru.

RomaniaTV.net
12 iul. 2012, 20:32
Bătrân mort, lăsat să putrezească în casă, în Dristor VIDEO

În blocul din cartierul bucureştean Dristor, unde a decedat bătrânul, mirosul este insuportabil, iar vecinii se gândesc cu groază că mai trebuie să suporte încă o noapte.

Vecinii sunt de-a dreptul îngroziţi: „Trebuia să vină asistenţa socială, dar au terminat programul la ora 4 şi au zis că vin mâine. Şi să stăm cu mortul în casă. Eu sunt vecină cu el şi miroase groaznic, nu pot să stau în casa„, a declarat o locatară, pentru România TV. „Pe la prânz mirosea de îţi venea să vomiţi„, s-a mai plâns un vecin.

Legiştii au stabilit că moartea nu a fost violentă, iar trupul bărbatului ar trebui preluat de Primărie, pentru că acesta nu avea familie. Primăria a anunţat însă ca va lua trupul bărbatului abia vineri, pentru că joi, când a fost anunţată, se încheiase programul de lucru.