Scene îngrozitoare într-un azil din Câmpina: bătrâni bătuți, înfometaţi și legați de pat. Ce a păţit o femeie de 91 de ani

Familia unei femei în vârstă de 91 de ani a sesizat poliția după a găsit-o plină de răni pe mâini și picioare. Bătrâna era internată într-un azil din Câmpina.

13 mai 2023, 15:04
Scene îngrozitoare într-un azil din Câmpina: bătrâni bătuți, înfometaţi și legați de pat. Ce a păţit o femeie de 91 de ani

Rudele unei femei în vârstă de 91 de ani au sesizat poliția după ce și-au găsit bunica plină de răni pe mâini și picioare. Femeia era internată într-un cămin de bătrâni din Câmpina.

Citeşte şi Vești proaste pentru românii care consumă alcool și fumează. Noua lege impune condiții dure

”La data de 12 mai a.c., în jurul orei 17.30, Poliția Municipiului Câmpina a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că mama sa, în vârstă de 91 ani ar fi suferit leziuni la nivelul brațelor și picioarelor, pe durata internării într-un centru de îngrijiri medicale din municipiul Câmpina. În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la domiciliul persoanelor în cauză, constatând faptul că cele sesizate se confirmă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul IPJ Prahova.

Citeşte şi Cum poţi cumpăra vechime în muncă, în rate. Până când trebuie achitatată suma în totalitate

Nu este primul caz de abuz asupra bătrânilor care se înregistrează la un azil din Cmpina. Polițiștii prahoveni anunțau la finalul anului 2021 că s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, ca urmare a plângerii și a verificărilor efectuate la centrul de bătrâni din Câmpina.

Până acum, însă, nu au existat şi consecinţe ale acestor abuzuri, în plan juridic, altfel spus, deocamdată nu a plătit nimeni pentru astfel de abuzuri.