Bătrână jefuită într-un magazin. Camerele de supraveghere au surprins momentul

Hoaţă de buzunare prinsă în fapt într-un magazin din Dej. Tânăra a fost înregistrată de camerele de supraveghere în timp ce prăda o bătrână de portofel fără nicio remuşcare. Poliţiştii încearcă să o identifice, mai ales că nu ar fi la prima faptă.

18 nov. 2016, 14:36
Bătrână jefuită într-un magazin. Camerele de supraveghere au surprins momentul

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej solicită sprijinul cetăţenilor în identificarea unei persoane bănuite de comiterea a două furturi.

În fapt, la data de 16 noiembrie, în intervalul 12:30-13:00, o tânără ar fi sustras două portmonee cu bani, carduri, documente şi bijuterii din aur.

Potrivit dej24.ro, persoanele vătămate, două femei din Dej, se aflau într-un magazin situat pe strada Piaţa Bobâlna, din municipiu, în momentul în care au fost deposedate de bunuri.

Prejudiciul total cauzat a fost estimat la circa 3.400 de lei. Pentru identificarea persoanei în cauză, poliţiştii solicită sprijinul cetăţenilor care pot oferi informaţii utile. Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea persoanei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.