O bătrână, ABANDONATĂ DE TOŢI, trăieşte într-o casă plină cu PURICI VIDEO

Bătrâneţea a devenit un calvar pentru o femeie de 86 de ani din Curtea de Argeş. Ea a ajuns să trăiască în condiţii greu de imaginat, neavând nici apă, nici electricitate. Femeia fusese ciupită pe tot corpul de puricii care se înmulţiseră în mizeria din casă.

RomaniaTV.net
14 aug. 2013, 08:32
O bătrână, ABANDONATĂ DE TOŢI, trăieşte într-o casă plină cu PURICI VIDEO

Bătrâna de 86 de ani locuia într-o mizerie de nedescris. Casa ei nu are nici electricitate, nici apă. Vecinii au chemat salvarea şi protecţia socială, pentru că femeia nu are pe nimeni, potrivit România TV.

O vecină a povestit că bătrâna, de o lună de zile, nu a mai putut să mai iasă din casă şi îi aducea de mâncare o fată din localitate.  În ultimele zile însă, bătrâna nu mai mâncase nimic. 

Angajaţii Serviciului de Asistenţă Socială şi cei ai Primăriei Curtea de Argeş au rămas şocaţi când au văzut în ce mizerie cruntă îşi ducea zilele bătrâna. Angajaţii de la Salvare spun că nu au avut un astfel de caz niciodată.

„Era plină de paraziţi, adică de purici … urcau puricii pe noi la greu. Erau purici peste tot, pe jos, pe haine, pe faţă”, a relatat, pentru România TV, Mariana Moise, asistentă socială din partea Primăriei Curtea de Argeş.

Marius Popescu, medic la  Ambulanţa Curtea de Argeş, a spus că „pacienta a fost găsită în condiţii mizere cu zeci de mii de purici pe dumneaei. Când intrai acolo, puricii se suiau exact ca în filmele de groază”, a spus la rândul său, Marius Popescu, medic la  Ambulanţa Curtea de Argeş.

Femeia se află acum internată la Spitalul Curtea de Argeş. Angajaţii Serviciului de Asistenţa socială spun că o vor duce la un azil de bătrâni.