Bătrânul din Squid Game reținut și trimis în judecată pentru hărțuire sexuală! Actorul de 78 de ani din Coreea de Sud riscă ani grei de închisoare

Actorul O Young-su din Squid Game, acuzat că a „atins” o femeie, va fi judecat în februarie pentru acuzații de agresiune sexuală, a declarat un tribunal sud-coreean.

01 dec. 2022, 19:41
Bătrânul din Squid Game reținut și trimis în judecată pentru hărțuire sexuală! Actorul de 78 de ani din Coreea de Sud riscă ani grei de închisoare
Bătrânul din Squid Game trimis în judecată pentru hărțuire sexuală

O Young-su, în vârstă de 78 de ani, actorul din Squid Game, a fost inculpat săptămâna trecută pentru acuzațiile de agreiune sexuală. Femeia a depus inițial o plângere împotriva lui O în decembrie 2021, dar au închis cazul în aprilie fără a depune acuzații împotriva lui Young-su, a raportat agenția de știri Yonhap.

Dar procuratura din Suwon, la sud de capitala Seulului, a redeschis cazul și a investigat acuzațiile, pe care Young-su le-a negat în mod constant.

Femeia l-a acuzat că a abuzat-o fizic în timpul unei întâlniri din 2017. Dar O a negat faptele, spunând unui reporter de la JTBC că a ținut-o pe femeie de mâini pentru a-i „arăta calea” în timp ce se plimbau în jurul unui lac.

El i-a oferit femeii scuze anul trecut, nu pentru că ar fi recunoscut acuzațiile împotriva lui, ci pentru că femeia i-ar fi spus că „nu ar ridica nicio problemă” cu privire la incident dacă ar face-o, potrivit JTBC.

Citește și: „Squid Game” devine realitate. Criteriile impuse la casting, pentru a participa la concurs. România, acceptată în competiție

În ianuarie, O a devenit primul actor sud-coreean care a câștigat un Glob de Aur, după ce a fost desemnat cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul din serialul de succes Netflix. O a fost, de asemenea, nominalizat la un Emmy pentru interpretarea sa din Squid Game. A jucat rolul lui O Il-nam, un misterios concurent în vârstă care este implicat în jocuri.

Despre Squid Game și O Young-su

Squid Game este un serial despre un grup disperat de adulți care concurează în jocuri mortale pentru șansa de a scăpa de datorii severe și de a câștiga 45,6 miliarde de lire sterline.

Echipa serialului a fost felicitată de președintele sud-coreean, Moon Jae-in, care a spus că acesta a dat speranță omenirii, deși înfățișa societatea într-o manieră mizerabilă.

Citește și: Player001 din Squid Game a câștigat primul său Glob de Aur, la 77 de ani: „Să fii faimos este greu”

O s-a născut în 1944 în ceea ce este acum un oraș de graniță nord-coreean Kaepung. El este considerat unul dintre cei mai buni actori de scenă din Coreea de Sud, apărând în peste 200 de producții din 1963 și câștigând o serie de premii. De asemenea, a jucat multe roluri secundare carismatice, inclusiv în „Primăvara, vara, toamna, iarna… și primăvara”, lansat în 2003 de regretatul regizor Kim Ki-duk.

În octombrie, el a spus că a decis să se alăture Squid Game, deoarece a apreciat înțelegerea regizorului cu privire la neregulile sociale.

El a spus: „Societatea noastră trece de parcă doar numărul 1 ar supraviețui. Numărul 2 a pierdut cu numărul 1, dar a învins numărul 3. La urma urmei, toată lumea este un câștigător”.