BĂTUT cu SĂLBĂTICIE şi ÎMPUŞCAT. Un bărbat de 22 de ani a ajuns în stare gravă la spital VIDEO

Un tânăr de 22 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut cu bestialitate de 4 indivizi cu bâte şi topoare. La scurt timp, cei patru agresori s-au predat la poliţie. Ei le-au declarat oamenilor legii că au fost provocaţi.

RomaniaTV.net
20 sept. 2014, 05:44
BĂTUT cu SĂLBĂTICIE şi ÎMPUŞCAT. Un bărbat de 22 de ani a ajuns în stare gravă la spital VIDEO

Reglare de conturi cu bâte şi topoare în centrul oraşului Suceava. Un taximetrist de 22 de ani a ajuns la spital în stare critică după ce a fost bătut cu sălbăticie de patru indivizi şi împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc, potrivit România TV.

Incidentul sângeros s-a produs în apropierea unei staţii de taxi din oraş. Potrivit martorilor, tânărul a fost blocat de o maşină de teren din care au coborât 4 agresori. Indivizii au început să-l bată cu sălbăticie, cu bâte şi topoare. Tânărul a încercat să fugă dar a fost prins din urmă de cei 4 care au continuat să-l lovească. Martorii susţin că victima a fost şi împuşcată cu un pistol cu bile de cauciuc.

Citeşte şi Un bărbat din Botoşani a fost BĂTUT cu sălbăticie în stradă de mai mulţi INDIVIZI / IMAGINI ŞOCANTE

Răfuiala a avut loc în plină stradă. Agresorii s-au oprit abia când au văzut că tânărul nu se mai poate ridica de la pământ. Colegii taximetristului au sunat imediat la 112. La faţa locului a ajuns o ambulanţă care l-a transportat pe rănit la spital. Cei 4 agresori s-au predat la scurt timp la Politie, însă cu o altă variantă.

La sediul politiei municipiului Suceava s-au prezentat 4 tineri toti din Mun Suceava, care au afirmat ca ei sunt cei care l-au agresat pe tanarul de 22 de ani, intrucat au fost provocati de acesta„, a declarat Anca Badale, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Tinerii au fost audiaţi de poliţişti toată noaptea. În funcţie de numărul zilelor de spitalizare ale victimei, poliţiştii vor stabili încadrarea faptei.