Bătut cu sapa şi toporul în propria casă

Un bărbat din Conţeşti, Dâmboviţa a ajuns în stare gravă la spital după ce patru persoane au intrat peste el în casă şi l-au bătut.

RomaniaTV.net
01 nov. 2011, 09:11
Bătut cu sapa şi toporul în propria casă

Victima a fost lovită cu un topor şi cu o sapă. Rudele bărbatului spun că agresorii i-ar fi cerut bani înainte să-l bată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmbovita, vecinii i-au văzut pe cei patru când ieşeau în fugă din casa bărbatului, iar când au mers la locuinţa acestuia l-au găsit într-o baltă de sânge.

Soţia acestuia afirmă că a avut mare noroc pentru că plecase mai devreme de acasă împreună cu cei doi copii şi cu socrul ei. La rîndul lor, vecinii spun că sunt îngroziţi de starea în care l-au găsit pe bărbat şi susţin că, dacă soţia şi cei doi copii ar fi fost acasă, ar fi avut aceeaşi soartă. Tot vecinii au sunat la 112, iar o ambulanţă l-a transportat pe bărbat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

„Bărbatul a fost agresat, iar poliţiştii îi caută acum pe agresori, care sunt acuzaţi de lovire şi alte violenţe şi ultraj, încadrarea juridică a faptelor urmând să se facă în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir.

Tatăl victimei afirmă că fiul său a fost lovit după ce a refuzat să le dea bani agresorilor. „Fiul meu a avut în timpul serii o altercaţie cu unul dintre cei patru, care i-a cerut bani pentru a nu avea probleme. După ce a refuzat să îi dea bani, agresorul s-a întors împreună cu alte trei persoane, lovindu-l cu bestialitate”, a declarat Ion Buşi, tatăl victimei.

La rândul său, victima afirmă că agresorii sunt patru bărbaţi de etnie rromă din Bălteni, un sat vecin.