Bătut în cârciumă pentru că nu mai votează cu PDL VIDEO

Bătut măr din cauza preferinţelor electorale. S-a întâmplat într-un bar dintr-o comună doljeană, Predeşti, unde un bătrân de 72 de ani a fost lovit cu picioarele şi cu scaunele de pe terasă de rudele actualului primar. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din local.

RomaniaTV.net
22 mai 2012, 07:44
Bătut în cârciumă pentru că nu mai votează cu PDL VIDEO

Bătrânul le-a spus rudelor actualului primar că nu vrea să mai voteze cu el. „Mi-a zis să votez cu PDL şi am zis că eu nu vreau cu PDL-ul, vreau cu cine vreau eu. Şi atunci veniră la masă şi mă luară cu scaune cu tot şi mă pusără jos. Mă doare capul pe aici, coastele”, a povestit bătrânul.

Incidentul a fost confirmat de un martor. „La un moment dat am auzit ţipete. Când am ieşit afară, socrul primarului şi cu fratele acestuia doborâseră un cetăţean care se numeşte Calotă şi dădeau cu picioarele, cu grilajele de la terasă”, a spus un localnic.

Bătrânul a fost dus cu o ambulanţă la spital, dar dupa câteva ore a fost externat, iar poliţiştii anchetează incidentul.

„Poliţiştii doljeni au audiat şi martori care au asistat la altercaţie, iar în eventualitatea în care partea vătămată va considera de cuviinţă să depună plângere vor efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Victima nu a depus până acum plângere la poliţie.