Băutura 100% naturală care te scapă de ACIDITATEA gastrică

Publicat: Joi, 14 Aprilie 2016 14:28 // Actualizat: Joi, 14 Aprilie 2016 14:28 // Sursa: romaniatv.net

Aciditatea gastrică vine la pachet cu arsuri stomacale, senzaţie permanentă de foame, balonare şi dureri stomacale - Iată cum poţi scăpa de aceasta consumând un suc făcut din două ingrediente pe care le ai deja în cămară!

Scapă de aciditatea gastrică crescută consumând un suc 100% natural făcut din măr şi cartof. Vei observa că, în numai câteva zile, sucurile gastrice secretate în exces nu îţi vor mai da bătăi de cap.

Mişcarea are şi ea un rol esenţial, mai ales după masă. Ai face bine să faci o plimbare după fiecare masă pentru că, dacă te aşezi în pat imediat după ce te-ai ridicat de la masă, cantitatea sucurilor gastrice va creşte din cauza poziţiei pe care o adopţi când stai în pat.

Nu neglija aciditatea gastrică pentru că aceasta poate degenera în probleme serioase de sănătate precum gastrita ori ulcerul. E indicat să apelezi la ajutorul medicului pentru a combate aciditatea gastrică.

Descoperă reţeta băuturii miraculoase pe feminis.ro

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
aciditate cartof leacuri aciditate măr remedii aciditate suc natural
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 apr 14:48
... Aciditatea gastrică vine la pachet cu arsuri stomacale, senzaţie permanentă de foame,...
14 apr 14:37
...Iată cum poţi scăpa de aceasta consumând un suc făcut din două ingrediente pe care le ai deja în cămară! Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
1
EUR
4.7791
RON
13 Dec
noapte 3 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H