Băutura care te ajută să dai jos mesele îmbelşugate de Crăciun şi Revelion, slăbeşti 5 kilograme în 12 zile. TREI ingrediente şi eşti gata de plajă

Una dintre regulile de bază pentru pierderea în greutate este să nu depășim numărul de calorii zilnice de care are nevoie corpul nostru pentru o bună funcționare, ceea ce inseamnă că trebuie să știm și cum se folosește fiecare ingredient încorporat în dieta.

05 ian. 2022, 23:01
Băutura care te ajută să dai jos mesele îmbelşugate de Crăciun şi Revelion, slăbeşti 5 kilograme în 12 zile. TREI ingrediente şi eşti gata de plajă

Băutura care te ajută să slăbești 5 kilograme în 12 zile se prepară uşor în orice bucătărie. Au trecut Sărbătorile de iarnă, iar corpul nostru este plin de mâncare grasă, dulciuri și cozonac și este esențial să ne detoxifiem organismul și să trecem din nou la un regim de viață normal și chiar să slăbim după kilogramele acumulate în această perioadă.

Băutură-minune care face adevărate miracole pentru organismul uman. Crește imunitatea și este extrem de benefică pentru plămâni și rinichi!

Ei bine, există o băutura care te scapă rapid de kilogramele în plus și este ușor de preparat.

Băutura care te ajută să slăbești 5 kilograme în 12 zile – Ingrediente

– un pahar de apă caldă

– sucul de la jumătate de grapefruit

– o crenguță de rozmarin proaspăt, arată o rețetă citată de timpul.md.

Băutura care te ajută să slăbești 5 kilograme în 12 zile – Mod de preparare

Amestecă bine toate cele trei ingrediente și consumă-le dimineața, pe stomacul gol, înainte de micul dejun.

Consumă băutura timp de 12 zile consecutiv și vei vedea rezultate uimitoare. Dar fii atent, în același timp cu băutura, pentru a vedea rezultatele dorite, respectă un regim alimentar sănătos.

Care sunt cele mai bune băuturi pentru slăbit?

În continuare, nu vom vorbi despre „10 cele mai bune băuturi pentru slabit”, însa îți prezentăm câteva opțiuni care și-au dovedit eficiența atunci când au fost integrate într-o dietă de slabit echilibrată:

Suc de fructe și legume

Sucul de fructe si/sau legume, pentru slăbit, este o băutură care pot fi preparată acasă, cu ingrediente naturale, sărace în calorii. Există multe rețete interesante pentru prepararea de băuturi ce favorizează pierderea în greutate, cum ar fi amestecul clasic de banane, spanac și o bautura vegetală.
Băutura care îţi face un sistem imunitar de fier. Oricine o poate face în casă cu doar câteva ingrediente

Oțet de mere

Oțetul de mere este o băutură ce are o componentă activă principală, acidul acetic, care favorizează pierderea în greutate, reduce zahărul din sânge și arde grăsimea. De asemenea, conform unor cercetări, oțetul de cidru de mere este bun pentru sănătate, deoarece combate agenții patogeni, inclusiv bacteriile.

Ceaiul verde

Ceaiul verde este considerat un mare aliat atunci când vine vorba de pierderea în greutate, asta datorită teinei, care nu este altceva decât cafeina pe care o conține această plantă și care faciliteaza arderea grăsimilor. Există studii care arată că această băutură te poate ajuta să reduci rapid grăsimea de pe burtă.

Cafeaua

Cafeaua este o băutură care ajuta la creșterea ratei metabolice cu până la 11%. De fapt, șase studii diferite au constatat că persoanele care consumă 270 mg de cofeină pe zi (aproximativ trei căni) pot arde încă 100 de calorii la fiecare 24 de ore.

Laptele fără grăsimi

O cană de lapte înainte de culcare facilitează odihna, datorită conținutului său de calciu și triptofan, însă poți bea lapte și dacă vrei să scapi rapid de acele kilograme în plus. Această băutură mai conține și cazeină, o proteină hrănitoare ce ajută la prevenirea pierderii musculare.