Băutura care topeşte grăsimea de pe burtă scade riscul de infarct şi luptă chiar împotriva cancerului. Se bea înainte de culcare

O băutură simplă, preparată acasă cu ajutorul a doar patru ingrediente, poate să te scape de această grijă.

17 feb. 2022, 14:18
Băutura care topeşte grăsimea de pe burtă scade riscul de infarct şi luptă chiar împotriva cancerului. Se bea înainte de culcare

Băutura care topește grăsimea de pe burtă. Grăsimea inestetică de pe abdomen dă multe bătăi de cap atât femeilor, cât și bărbaților. Cu sport și o dietă sănătoasă însoțită de o băutură minune, grăsimea de pe burtă va deveni o amintire.

Există totuși un secret, care te-ar putea ajuta să ajungi la silueta la care visezi. Este vorba despre o băutură foarte sănătoasă, care este săracă în calorii, iar din acest motiv te va ajuta să slăbești mult mai repede. Se prepară foarte ușor din câteva ingrediente pe care le ai în casă și care sunt foarte sănătoase.

De-a lungul timpului, persoanele care își propun să slabească s-au lovit de problema legată de grăsimea de pe abdomen, care, de cele mai multe ori, chiar și în cazul unei diete, aceasta se încăpățânează să dispară.

Băutura-minune care e un adevărat miracol pentru sănătate. ”Sângele verde” întinerește ficatul, reduce colesterolul și ajută la slăbit!

Băutura care topește grăsimea de pe burtă și are efect antiinflamator. O băutură simplă, preparată acasă cu ajutorul a doar patru ingrediente, poate să te scape de această grijă.

Astfel, vei avea nevoie de apă, lămâie, ghimbir, pătrunjel și castravete pentru a prepara băutura care pe lângă că are potențial de a topi grăsimea de pe burtă, mai are multe alte beneficii.

Băutura fenomenală care regenerează ficatul. Metoda eficientă prin care îi dai restart organului care îndeplineşte nu mai puţin de 500 de funcţii
Spre exemplu, ghimbirul are efect în relaxarea bronhiilor și a eliminării secrețiilor de mucus, fiind un antiinflamator. Acest aliment este recomandat și în cazul cazul tusei ori a durerilor de gât, fiind un adevărat dușman al răcelii și gripei.

Pătrunjelul are efect antitumoral, luptă împotriva colicilor abdominale și tratează infecțiile ori eczemele.

Lămâia are efect antiinflamator, curăță sistemul digestiv și scade riscul de infarct.

Cum se prepară băutura care topește grăsimea de pe burtă?

Pentru prepararea băuturii, ai nevoie de:

– sucul de la o jumatate de lămâie
– o bucată de 2 cm de ghimbir proaspăt tăiat cubulețe
– o mână de pătrunjel proaspat
– un castravete
– 250 de ml de apă

Se adaugă într-un vas apa și sucul de lămâie, ghimbirul și pătrunjelul tăiate mărunt. Castravetele se taie cubulețe, după care se amestecă tot conținutul și se acoperă vasul, fiind lăsat așa timp de o jumătate de oră.

Pentru cele mai bune rezultate, băutura obținută se consumă băutură înainte de culcare.

Cum acționează băutura care topește grăsimea de pe burtă

Pe lângă efectul de ardere a grăsimilor, această băutură are următoarele beneficii pentru sănătate, conform secretele.com:

  • Ajută la eliminarea toxinelor din organism.
  • Este un diuretic natural, care ajută la eliminarea retenţiei de lichide a toxinelor prin urină.
  • Reglează nivelurile de acid uric.
  • Este un laxativ natural, iar în acest fel ajută la curăţarea intestinelor în profunzime.
  • Reface mucoasele sistemului digestiv.
  • Protejează pereţii stomacali şi membranele mucoase.
  • Întăreşte sistemul imunitar și protejează organismul împotriva virozelor respiratorii și nu numai.
  • Are efecte bactericide.
  • Îmbunătăţeşte tonicitatea capilarelor şi a vaselor de sânge.
  • Ajută la vindecarea rănilor.
  • Echilibrează nivelurile de glucoză din sânge.
  • Sprijină eliminarea pietrelor renale.