Băutura minune care protejează inima. Este reţeta unui preot german şi conţine 3 ingrediente

Băutura minune care protejează inima. Sebastian Kneipp a fost un preot bavarez şi unul dintre strămoşii medicinii naturopate. El este asociat cu forma de hidroterapie „Cneipp Cure”, aplicarea apei prin diferite metode, temperaturi si presiuni.

22 feb. 2022, 16:55
Băutura minune care protejează inima. Este reţeta unui preot german şi conţine 3 ingrediente
Băutura minune care protejează inima

Băutura minune care protejează inima. Kneipp a început să-și dezvolte metodele de vindecare în 1849, după ce a contractat tuberculoza și a experimentat tratamentele cu apă dezvoltate de Sigmund Hahn.

Citeşte şi: Băutura care arde grăsimile peste noapte. Nu mai ai nevoie de sală dacă bei trei pahare pe zi

Băutura minune care protejează inima. Ingrediente:

30 catei de usturoi
5 lamai organice cu coaja
1 litru de apa filtrata sau apa plata

Mod de preparare

Se curata cateii de usturoi, lamaile se spala bine, nu se indeparteaza coaja, se scot samburii si se taie in cubulete.

Se adauga totul intru-un blender, se mixeaza bine si apoi se pune intr-o oala si se amesteca cu 1 litru de apa dupa care se pune la fiert, pana da in clocot. Cum a clocotit se opreste focul si se strecoara.

Lichidul obtinut, se pune in sticle curate si se pastreaza la frigider.

Mod de administrare:

Se bea in fiecare zi cate 50 de ml, cu 2 ore inainte sau dupa masa principala, pe o perioada de 25 de zile. Se face apoi o pauza de 10 zile, apoi cura se reia. La nevoie, se repeta si a treia oara, tot dupa o pauza de 10 zile.

Se recomanda două cure pe an, în special primăvara şi toamna. Pe lângă faptul că este utilizat pentru eliminarea colesterolului şi a trigliceridelor, acest remediu absolut natural este excelent pentru eliminarea grăsimilor şi este adesea recunoscut ca o cură de viaţă lungă, potrivit Secretele.com.