Băutura-minune care topeşte grăsimea de pe abdomen în zece zile şi regenerază ficatul. Iată cât de uşor poţi să o prepari

Anghinarele se află încă într-o sferă mai puţin cunoscută, în ţara noastră. Aceste legume sunt sănătoase şi gustoase şi au o multitudine de beneficii pentru organismul nostru.

04 sept. 2021, 14:36
Băutura-minune care topeşte grăsimea de pe abdomen în zece zile şi regenerază ficatul. Iată cât de uşor poţi să o prepari

Băutura-minune care topeşte grăsimea de pe abdomen în zece zile. Mai mult decât atât, cu ajutorul lor poţi să slăbești ușor, datorită proprietăților sale diuretice și de ardere a grăsimilor. Anghinarea, pe lângă faptul că ajută la slăbit, este și o sursă importantă de vitamina B, fier, magneziu, aminoacizi, flavonoide, fosfor și potasiu.

Băutura-minune care topeşte grăsimea de pe abdomen în zece zile şi regenerază ficatul. Iată cât de uşor poţi să o prepari

Dieta constă în consumarea apei de anghinare de trei ori pe zi, 10 zile pe lună, timp de trei luni. Pe lângă faptul că vei slăbi, îți vei detoxifia întreg organismul. În cele 10 zile în care ții cura, vei evita alimentele procesate, grăsimile, zahărul și vei consuma multe fructe și legume.

Cum prepari apa de anghinare:

Desprindem anghinarea de tulpină și îi curățăm primul strat de frunze după care tăiem 1 cm din vârfuri. Despicăm anghinarea pe lungime și îi curățăm miezul care se prezintă sub formă de puf. Punem imediat anghinarea într-un vas cu apă rece și lămâie. Apoi se pune la fiert într-un litru și jumătate de apă clocotită și o lași aproximativ 20 de minute, până devine moale.

Apa în care a fiert o vei bea pe tot parcursul zilei, împreună cu puțină zeamă de lămâie. Iar anghinarea o poți mânca împreună cu puțin ulei de măsline, sare și oțet.

Anghinare este o legumă cu proprietati speciale care te ajută în multe feluri. De exemplu, datorită conținutului de inulină, un carbohidrat care se metabolizeaza lent în organism și care este foarte bun pentru diabetici.
Anghinarea este bogată în fibre care ajută la scaderea glicemiei și la scăderea nivelului de colesterol. Fibrele combat, de asemenea, și constipația. Un alt element important pe care îl conține anghinarea este cynarina, o substanță uimitoare, care stimulează secreția de bilă, arde grăsimea și are efect diuretic care combate retenția de lichide. Printre celelalte beneficii se numără sprijină și regenearează ficatul, stimulează digestia și arderea grăsimilor, este un bun detoxifiant, curăță intestinele, ficatul și rinichii, scade nivelul de colesterol rău din sânge, combate bolile coronariene precum ateroscleroza.

Citeşte şi: Medicii trag un semnal de alarmă. Băutura care e un adevărat pericol pentru organismul nostru: Apar tulburări de ritm cardiac și modificări în structura neuronilor!