Băutura-minune care te ajută să pierzi IMEDIAT în greutate. Curăţă ficatul şi resetează metabolismul

Ficatul are nu mai puţin de 500 de funcții diferite, printre care şi neutralizarea toxinelor, combaterea infecțiilor și fabricarea proteinelor și a hormonilor. Organul are și capacitatea de a se regenera după rănire.

18 aug. 2021, 20:56
Băutura-minune care te ajută să pierzi IMEDIAT în greutate. Curăţă ficatul şi resetează metabolismul

Băutura-minune care te ajută să pierzi IMEDIAT în greutate. Capacitatea ficatului  de a se detoxifica și de a curăța corpul este esențială pentru o sănătate optimă. Fără aceasta, sunteți predispus la supraîncărcare toxică și boli cronice.

Băutura-minune care te ajută să pierzi IMEDIAT în greutate. Curăţă ficatul şi resetează metabolismul

Cel mai bun mod de a vă menține ficatul sănătos este să-l hrăniți pur și simplu cu lucrurile potrivite. Acest suc este modul perfect de a iniția acest proces.

Rețetă de suc pentru stimularea ficatului – Ingrediente:

-25 g țelină
-O bucată de ghimbir de mărimea unui deget
-125 g varză roșie proaspătă
-1 lămâie
-250 g pere proaspete
-10 g de mentă
-500 ml de apă

Instrucțiuni:

-Spălați bine toate ingredientele, dar nu le curățați.
-rade ghimbirul.
-Tăiați perele, varza și țelina în felii subțiri
-Puneți totul într-un blender.
-Adăugați apa și amestecați.
-Apoi, radeți aproximativ ½ lingură de coajă de lămâie.
-Stoarceți lămâia într-un castron și aruncați semințele.
-Apoi, adăugați sucul de lămâie, menta și coaja și amestecați încă o dată.
-Serviți și bucurați-vă de sănătate!

Bea acest amestec de două ori pe zi pentru a obține cele mai bune rezultate. Consumați un pahar dimineața pe stomacul gol și unul cu aproximativ două ore înainte de a merge la culcare. Se va păstra în frigider timp de aproximativ 2 zile.

Citeşte şi: Reţete ideale pentru zilele caniculare. Ce poţi să mănânci cu efort minim. Important: la ce temperatura se consumă băuturile
Câteva studii la animale sugerează că extractele din semințe de țelină pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale și a colesterolului, precum și la protejarea ficatului de substanțe dăunătoare precum tynenol.Ghimbirul are efecte pozitive asupra biomarkerilor de leziuni hepatice la pacienții care suferă de boli hepatice grase nealcoolice. Varza roșie remediază dezechilibrele din lipide, enzime hepatice și osmoliți renali induse de o dietă bogată în colesterol. Lămâia și coaja de lămâie conțin hesperidină, naringenină și eriocitrin, care protejează ficatul împotriva inflamației și stresului oxidativ. Hesperidina scade, de asemenea, nivelul colesterolului din sânge și ficat. Perele conțin niveluri ridicate de pectină, care poate regresa calculii biliari cu până la 52% în comparație cu un placebo.

Citeşte şi: Reţetă de socată, băutura cu efecte miraculoase asupra organismului. Aşa îşi iese delicioasă