Băutura-minune care topește grăsimea de pe burtă. Trebuie consumată înainte de culcare și vine cu beneficii extraordinare!

Deși poți adopta o dietă echilibrată și să faci mișcare în fiecare zi, greutatea ta ar putea oscilia cu câteva kilograme.

27 dec. 2021, 09:30
Băutura-minune care topește grăsimea de pe burtă. Trebuie consumată înainte de culcare și vine cu beneficii extraordinare!

Băutura-minune care topește grăsimea de pe burtă. De vină sunt hormonii, stresul, deshidratarea și expunearea la substanțe toxice. Acești factori pot influența organismul să se îngreuneze într-o clipită. De multe ori, nu este vorba nici măcar de grăsime, ci de apa pe care o reținem în corp.

Băutura-minune care topește grăsimea de pe burtă. Trebuie consumată înainte de culcare și vine cu beneficii extraordinare!

Trebuie să știi că există o băutură care îți va îmbunătăți total viața, iar tot ce trebuie să faci este să o consumi cu doar 30 de minute înainte de culcare.

Ingrediente:

-1/3 cană apă
-1Bucătă de rădăcină de ghimbir, decojită
-Un castravete
-O grămadă de pătrunjel proaspăt
-O jumătate de lămâie
-miere (optional)

Cum se prepară:

-Spălați și uscați bine toate produsele.
-Pătrunjelul se toacă mărunt până când aveți 1 lingură de folosit. Păstrați restul pentru utilizare ulterioară.
-Tăiați castravetele în felii subțiri și aruncați toate ingredientele într-un blender.
-Amestecați până la omogenizare.
-Se strecoară dacă se dorește pentru o textură mai netedă.
-Îndulciți cu miere (după gust).
-Bea conținutul obținut

Castravetele vă va hidrata corpul și va alunga excesul de estrogen, în timp ce ghimbirul va combate pofta și mâncatul în exces prin suprimarea poftei de mâncare și reglarea nivelului de zahăr din sânge.

În cele din urmă, lămâia conține polifenoli care suprimă creșterea în greutate corporală și acumularea de grăsime corporală indusă de dietă. De asemenea, are capacitatea de a crește sensibilitatea la insulină și de a încetini metabolismul carbohidraților pentru a preveni stocarea alimentelor sub formă de grăsime.

Citește și: Otrava de pe masa de Crăciun. Evită să mănânci acest preparat așa! E un pericol uriaș pentru sănătate!
 

Pătrunjelul conține antioxidanți precum luteolina și apigenina, vitaminele A și C pentru a vă stimula sistemul imunitar, apigenină și miristicină pentru a susține producția de enzime hepatice.

Este, de asemenea, plin de vitamina K pentru coagularea corectă a sângelui, vitamina E pentru prevenirea bolilor de inimă, potasiu pentru menținerea tensiunii arteriale și vitamine B care întăresc și protejează celulele sanguine. Planta are chiar proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii.

Citește și: Băutura de sezon care previne apariția cancerului. Menține sănătatea creierului, scade presiunea arterială și are o mulțime de beneficii pentru sănătate!