Băutura pe care trebuie să o bei imediat după ce te trezeşti. Cea mai indicată combinaţie pentru organism

Dupa somnul de noapte, organismul este deshidratat si are mare nevoie de lichide, asa ca bautura aleasa dimineata joaca un rol determinant pentru starea de sanatate a corpului.

05 oct. 2016, 10:30
Băutura pe care trebuie să o bei imediat după ce te trezeşti. Cea mai indicată combinaţie pentru organism

Ca sa invigorezi intreg corpul si sa te incarci cu energie pentru intreaga zi, cel mai recomandat ar fi sa-ti incepi ziua cu urmatoarea combinatie:

Este vorba despre o combinatie dintre apa, miere si chlorella!

Majoritatea dintre noi, insa, pastram obiceiul bautului cafelei matinale, care nu face decat sa ne deshidrateze si sa creasca aciditatea stomacului.

Chlorella este o alga originara din Japonia. Aceasta este bogata in proteine si alti nutrienti. In stare deshidratata, chlorella contine 45% proteine, 20% grasimi, 20% carbohidrati, 5% fibre si 10% vitamine si minerale. Alga este foarte indicata pentru controlul greutatii, prevenirea cancerului si sprijinirea sistemului imunitar.

Chlorella stimuleaza regenerarea tesuturilor, inclusiv a celor compromise prin traume mecanice. In plus, cercetarile au demonstrat ca aceasta alga poate deveni un aliat important impotriva bolii Alzheimer si a dementei. Majoritatea pacientilor de Alzheimer au o concentratie de aluminiu mai ridicata la nivel cerebral, iar chlorella formeaza legaturi chimice cu aluminiul si alte metale, facandu-le mai usor de eliminat din sistem.

Citeşte mai mult pe secretele.com