Băuturi care reduc greaţa în timpul sarcinii

În timpul sarcinii, femeile au nevoie de o atenție mult mai mare din partea celor din jur. Ele se confruntă cu o serie de schimbări și de transformări. Greața este destul de frecventă în această perioadă. Există însă, băuturi care pot ajuta în ameliorarea stărilor de greață.

RomaniaTV.net
21 iun. 2018, 07:21
Băuturi care reduc greaţa în timpul sarcinii

1. Limonada

Consumul de limonadă te hidratează și îți oferă aportul necesar de Vitamina C. Astfel, greața dispare treptat. Un organism bine hidratat înseamnă un organism sănătos.

2. Apa cu ghimbir

Apa cu ghimbir este eficientă în timpul sarcinii, datorită antioxidanților pe care îî conține. Cu proprietăți anti-bacteriale, apa cu ghimbir detoxifică corpul și reduce greața.

3. Suc de legume

Legumele proaspete transformate în suc sunt benefice pentru organismul tău oricând. În timpul sarcinii, acestea sunt ideale datorită conținutului ridicat de Vitamina E și calciu.

4. Suc de cocos

Sucul de cocos te hidratează și te ajută în cazul grețurilor din timpul sarcinii. Aportul de minerale și vitamine necesare corpului tău este obținut din consumul acestei băuturi.

Importanța hidratării este cu atât mai mare în timpul sarcinii și te ajută să previi o serie de afecțiuni. Printr-o hidratare corectă, grețurile vor dispărea treptat și îți vei recăpăta energia și starea de bine.

Cum scapi de greţurile matinale din sarcină cu remedii