Băuturi energizante care înlocuiesc sucul şi cafeaua

Daca iti doresti sa renunti la sucurile acidulate si la cafea, exista cateva moduri prin care le poti inlocui: bauturi care iti vor da energie, dar care contin doar ingrediente naturale, extrem de sanatoase.

RomaniaTV.net
24 ian. 2016, 08:48
Băuturi energizante care înlocuiesc sucul şi cafeaua

Urmeaza retetele pentru limonada, sucuri proaspete sau ceaiuri si nu vei mai avea nevoie de alte energizante.

Ceai negru aromat

O cana de ceai negru in care adaugi diferite arome iti va da forta pentru intreaga zi. Poti folosi orice tip de ceai negru, trebuie doar sa incerci diverse combinatii de gusturi.

Citeşte şi Trei ceşti de ceai verde sau negru pe zi sunt benefice pentru sănătate

Pentru o infuzie de vitamine ce te va proteja de racela mai ales in anotimpul rece, prepara o cana de ceai negru si adauga suc de rodie, suc de portocala si suc de lamaie, dar si cateva seminte de rodie si o felie de lamaie. Bautura arata si miroase senzational si poti adauga sau elimina ingrediente in functie de preferinte. Daca doresti ceva mai dulce, amesteca ceaiul negru cu lapte, pune frisca deasupra si un strop de sirop de caramel.

Ceai de iasomie cu ghimbir

Ceaiul cald (sau rece) de iasomie alaturi de ghimbir este un amestec irezistibil, iti va oferi aportul de energie necesar, dar si beneficii pentru organism, ceea ce nu vei obtine din Cola sau cafea.

Citeste articolul integral pe curademiere.ro