Bayern Munchen a transferat un campion mondial. Este autorul celui mai frumos gol de la CM 2018 VIDEO

Bayern Munchen a activat clauza de reziliere a fundaşului dreapta al lui VfB Stuttgart, Benjamin Pavard, preţul transferului său fiind de 35 milioane lire sterline.

09 ian. 2019, 09:14
Bayern Munchen a transferat un campion mondial. Este autorul celui mai frumos gol de la CM 2018 VIDEO

Anunţul transferului lui Benjamin Pavard a fost făcut miercuri de directorul sportiv al lui Bayern Munchen, Hasan Salihamidzic. Nemţii se află într-un stagiu de pregătire la Doha, în Qatar, iar fundaşul francez se va alătura grupării bavareze începând cu data de 1 iulie 2019. Durata contractului lui Benjamin Pavard cu Bayern va fi de cinci ani.

Benjamin Pavard are 22 de ani, iar vara trecută el a fost titular în echipa Franţei câştigătoare a Campionatului Mondial. Pe 30 iunie el a marcat primul gol în tricoul naţionalei, în victoria cu 4-3 obţinută în optimi, în faţa Argentinei. Ulterior, golul său a fost ales golul turneului.

Benjamin Pavard este al optulea jucător francez transferat de-a lungul timpului de Bayern Munchen, după Jean-Pierre Papin, Corentin Tolisso, Valerien Ismael, Kingsley Coman, Bixente Lizarazu, Willy Sagnol şi Franck Ribery.

Cel mai frumos gol de la CM 2018, marcat de Benjamin Pavard: