BCR face angajări. Iată oferta de muncă

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă la BCR în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
20 nov. 2017, 07:08
BCR face angajări. Iată oferta de muncă

Oferta de muncă la BCR

BCR angajează pe postul de manager colectare senior.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cel puţin trei ani vechime în activitate, din care minimum 2 ani în instituţii financiar-bancare sau agenţii de colectare ori birouri de executori judecătoreşti. Are, de asemenea, cunoştinţe cel puţin medii de engleză, experienţă în managementul portofoliului de credite, cunoştinţe despre regulamentele BNR şi cunoştinţe economice şi financiare despre piaţa financiar bancară.

BCR angajează pe postul de partener servicii clienţi. Candidatul potrivit pentru acest post e student în an terminal, absolvent de studii superioare sau absolvent de studii medii care are cursuri de specializare în domeniul bancar. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe medii de engleză.

BCR angajează pe postul de manager relaţii clienţi micro. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice sau juridice/tehnice şi cursuri de specializare în domeniul bancar, doi ani vechime în instituţii financiar-bancare şi cunoştinţe avansate de engleză.

BCR angajează pe postul de coordonator.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice sau juridice, cinci ani vechime minimă în instituţii financiar-bancare, din care minimum trei ani vechime în activitate bancară IMM, din care minimum doi ani experienţă în insolvenţă. Are, de asemenea, cunoştinţe avansate de engleză, cunoaşte legislaţia comercială şi despre insolvenţă, are permis de conducere şi disponibilitatea să călătorească.

BCR angajează pe postul de senior recruiter. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cel puţin patru ani experienţă în recrutare, vorbeşte fluent engleza şi are spirit de echipă.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la BCR o puteţi accesa la acest link.