Beat criţă la titularizare. Un învăţător din Botoşani a adormit cu capul pe o masă şi a leşinat în curtea Inspectoratului

Un învăţător suplinitor dintr-o comună de lângă Botoşani s-a prezentat în ultimul hal la examenul de titularizare, el abia ţinânându-se pe picioare în curtea Inspectoratului Judeţean, unde a şi leşinat.

15 iul. 2022, 12:07
Beat criţă la titularizare. Un învăţător din Botoşani a adormit cu capul pe o masă şi a leşinat în curtea Inspectoratului

Bărbatul abia se externase din spital, unde fusese internat timp de două zile la Psihiatrie, cu agitaţie psihomotorie pe fondul consumului excesiv de alcool. Învăţătorul nu era, însă, la prima astfel de internare, acesta având şi un diagnostic psihiatric pe fondul consumului de alcool. Cu toate acestea, el preda ca învăţător suplinitor într-o şcoală din judeţ.

Miercuri, în ziua titularizării, el a ajuns împleticindu-se la Inspectoratul Şcolar Judeţean, unde a şi leşinat în curte, a dormit cu capul pe o masă şi aproape a căzut în braţele unei secretare, când aceasta a deschis uşa, după cum scrie Monitorul de Botoşani, citând martori oculari.

Citeşte şi Soţul unei îndrăgite cântăreţe de muzică populară, ucis de şoferiţa beată la Iaşi. Artista, îngenuncheată de durere: „De astăzi viața mea nu va mai fi la fel…”

Secretarea de la IŞJ a apelat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale, însă bărbatul a devenit recalcitrant. „Şi-a smuls de pe el aparatele de măsurare a funcţiilor vitale, a început să tragă de chederul de la portieră. Era tot mai agitat şi spunea că nu doreşte să meargă la spital. Funcţiile vitale erau în parametri normali şi pacientul a semnat refuzul. Ulterior a părăsit ambulanţa şi curtea instituţiei”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoșani.

Citeşte şi VIDEO! Mihai Bendeac, mort de beat la Neversea! „Mama mea e în judeţul Neamţ la mănăstiri! Mămico, roagă-te la toţi călugării ca io nu sfârşesc bine!”