VIDEO! Mihai Bendeac, mort de beat la Neversea! „Mama mea e în judeţul Neamţ la mănăstiri! Mămico, roagă-te la toţi călugării ca io nu sfârşesc bine!”

Mihai Bendeac a plecat în acest weekend la Neversea, unul dintre cele mai aşteptate festivaluri de muzică din România, care s-a ţinut în Constanţa, şi s-a distrat fără limite alături de prieteni.

11 iul. 2022, 09:58
VIDEO! Mihai Bendeac, mort de beat la Neversea! „Mama mea e în judeţul Neamţ la mănăstiri! Mămico, roagă-te la toţi călugării ca io nu sfârşesc bine!”

După o perioadă plină pe plan profesional, Mihai Bendeac a decis să-şi acorde puţin timp şi lui însuşi şi să se relaxeze şi să se distreze la mare. Actorul nu a mai ţinut cont de nimic şi s-a lăsat dus de val. Codin Maticiuc l-a însoţit la Neversea şi l-a filmat la fiecare pas.

Fanii au văzut, prin intermediul clipurilor video postate de Maticiuc pe Instagram, că cei doi actori au dansat, au băut, s-au distrat. La un moment dat, Mihai Bendeac s-a apucat să le recite poezii fanilor de pe internet şi chiar i-a transmis un mesaj mamei sale.

„În momentul ăsta, mama mea e în judeţul Neamţ la mănăstire. Mămico, roagă-te pentru mine. Roagă-te la toţi călugării şi toate icoanele. Dă să pup”, i-a transmis Bendeac prin InstaStories.

Mihai Bendeac: „Să dea dreacu’ dracilor să mă acuze cineva că am pierdut controlul”

Mihai Bendeac s-a ţinut de cuvânt în legătură cu distracţia de la Neversea. Actorul îi anunţase pe fani încă de acum câteva yile în legătură cu ce avea să urmeze.

„Am trecut printr-o perioadă foarte complexă din punct de vedere profesional. Spectacole, turnee, repetiții, premieră, filmări, scris (urmează să vedeți ce am scris) și alte activități. Atât am de spus… Vineri plec la Neversea… Să dea dreacu’ dracilor să mă acuze cineva că am pierdut controlul, că m-am făcut de căcat, că m-am târât spre baie la 3:00 dimineața. Ăsta sunt… Altul mama nu mai face.”, a scris Mihai Bendeac în cadrul postării.

Actorul a amintit de stilul de viață al Deliei Matache, colega lui de la iUmor care alege să se relaxeze și să-și reîncarce bateriile în natură, obicei deloc pe gustul lui Bendeac. „Relaxarea înseamnă haos”, a spus el.

„Aș vrea să fiu genul care-și regăsește relaxarea după o astfel de perioadă în mod constructiv. Mergând pe munte ca Delia. Stând cu familia… Nu, tatile! Eu sunt în prag de 40 de ani și mă doare-n p..ă că nu reușesc să trec peste faptul că relaxarea mea înseamnă haos… @neverseafestival #vaimortiimei #vaiviaţamea #aoleu”, a concluzionat actoru în cadrul mesajului de pe contul său oficial de Instagram.