Beat rupt la volan, după ce a băut „de toate” VIDEO

Un bucureştean a băut până nu a mai putut şi s-a urcat la volan. El a fost prins de poliţiştii rutieri cu 1,43 mg de alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost depistat în urma unei razii de amploare a Poliţiei Rutiere, informează România TV.

17 aug. 2013, 06:24
Beat rupt la volan, după ce a băut „de toate” VIDEO

Bărbatul, şofer profesionist de meserie, a fost prins conducând beat pe o stradă din Capitală. În momentul în care acesta a fost testat cu etilotestul, poliţiştii au fost uimţi: avea 1,43 mg de alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost dus la IML pentru recoltarea probelor biologice. Întrebat ce a băut, cetăţeanul a răspuns relaxat: „De toate”. În priveşte motivul pentru care s-a urcat cherchelit la volan, şoferul a explicat că „omul mai înnebuneşte câteodată”.

Şoferul a fost prins în urma unor filtre ale poliţei rutiere. „Un caz deosebit l-a reprezentat un şofer de tir, care a fost depistat şi a cărui valoare a fost de 1,43 mg de alcool pur în aerul expirat, iar în momentul în care a fost întrebat de ce a consumat băuturi alcoolice la volan, acesta a declarat amuzat că nu consideră că este o problemă faptul că s-a urcat la volan băut”, a declarat Andrei Codău, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere.

Bărbatul nu este singurul care a fost sancţionat după ce a încălcat legea. Poliţiştii au împărţit sute de sancţiuni, iar acţiunea lor va continua şi în zilele următoare.