Bebe Cotimanis a dezvăluit MOTIVUL REAL pentru care a părăsit juriul de la „Românii au talent”. DA, E ADEVĂRAT!

Bebe Cotimanis a plecat de la "Românii au talent" în 2015, la vremea aceea speculându-se un posibil conflict între el și Mihaela Rădulescu. Actorul a explicat acum care a fost adevăratul motiv.

25 mart. 2019, 07:50
Bebe Cotimanis a dezvăluit MOTIVUL REAL pentru care a părăsit juriul de la „Românii au talent”. DA, E ADEVĂRAT!

Bebe Cotimanis a fost înlocuit de Florin Călinescu, fost realizator al emisiunii „Chestiunea zilei”, și toată lumea vorbea că motivul plecării lui ar fi fost un conflict pe care l-ar fi avut cu Mihaela Rădulescu.

Şoc la Românii au talent. Moarte subită pentru un concurent, la 32 de ani. „A făcut infarct

Actorul a rememorat episodul plecării sale și a dezvăluit pentru Libertatea care a fost adevăratul motiv: „Nu mi-a părut rău, Dumnezeu le aranjează pe toate. Am avut o pățanie ușor nefericită. Când juriul decide cine rămâne dintre două persoane, tu trebuie să te hotărăști. Era o fetiță, Nicoleta Iancu. Trecând în partea finală a concursului, după prima etapă când s-a prezentat singură, primăria orașului a hotărât să-i bage în spate și o trupă de dansatori, din care doi cam beți. Mihaela sau Andra m-a întrebat pe cine aleg. Iar votul meu a hotărât că ea nu merge mai departe. Fetița a început să plângă, m-a rupt. Mihaela a întrebat-o dacă-l iartă pe Bebe, ea a zis că niciodată. Nopțile mele nu au mai fost întregi, o vedeam mereu plângând”.

„A avut legătură cu plecarea mea, am simțit o ușurare atunci. Am considerat-o extraordinară. Printr-o întâmplare, unul dintre concurenți a dispărut, iar Nicoleta a intrat în finală. Când eram în turneu la Turnu Severin, m-am trezit cu o puștoaică… mai bătrână cu un an. Ea era, Nicoleta. M-a iertat, înainte de spectacol. Jucam „D-ale carnavalului”. A stat în sală și m-a aplaudat” , a mai spus Bebe Cotimanis.