Şoc la Românii au talent. Moarte subită pentru un concurent, la 32 de ani. „A făcut infarct”

Moment emoţionant la Românii au talent. Un concurent a povestit că fratele lui, care a participat la o ediţie trecută a concursului de talente de la Pro Tv, a murit în urma unui infarct.

01 iun. 2019, 06:47
Şoc la Românii au talent. Moarte subită pentru un concurent, la 32 de ani. „A făcut infarct”

Tregedie la Românii au talent. Claudiu Constantin Toader a facut parte din semifinala celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Românii au talent”. Din nefericire, s-a stins din viață. Avea 32 de ani și a făcut un infarct, după cum a mărturisit George Toader, fratele lui, care a concurat de asemenea în celebra emisiune.

A făcut infarct, la 32 de ani. Boala secolului… Sper să fie mândru de mine”, a spus George Toader în fața celor patru jurați ai emisiunii.

Cei doi frați au reușit, cu economiile proprii, să își deschidă un local în București. Cei doi munceau împreună sau făceau cu rândul. Ambii lucrau ca pizzeri, însă nimic nu avea să prevestească moartea lui Claudiu. 

Era sănătos, nu era cunoscut cu probleme cardiace, însă oboseala și-a spus cuvântul. După ore în șir de muncă, a făcut stop cardio respirator”, a mai adaugat fratele său. 

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2019. Ana Maria Pantaze a luat MARELE PREMIU de 120.000 DE EURO. Cum s-a votat