Bebe Cotimanis, clip amuzant alături de familie. Îmbrăcaţi în pijamale, s-au urcat pe acoperişul casei VIDEO

Bebe Cotimanis, unul dintre cei mai iubiţi actori români, este protagonistul unui clip care a devenit viral pe reţelele de socializare. Alături de iubita şi fiica lui, actorul a realizatt un video amuzant făcând referire la pandemia de coronavirus. Constantin Cotimanis, unul dintre cei mai iubiţi actori români şi directorul Teatrului Al. Davila din Piteşti, este protagonist, alături de familia sa, al unui clip viral despre pandemie. Citeste mai mult: adev.ro/q9i1by

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 11:05
Bebe Cotimanis, clip amuzant alături de familie. Îmbrăcaţi în pijamale, s-au urcat pe acoperişul casei VIDEO

Actrița Ada Dumitru a anunțat pe rețelele sociale că a lansat Imnul mondial 1 mai 2020, alături de mama ei, Iulia Dumitru, și Bebe Cotimanis.

Videoclipul conține inserții din discursurile președintelui Klaus Iohannis, rostite în timpul pandemiei de coronavirus, pe muzică mixată de Cătălin Tamazlicaru. Cu alte cuvinte, actorii vă invită să petreceți ziua de 1 mai în case, nu la aer liber, cu mici și bere.

Vă spun acelaşi lucru pe care îl spun şi experţii şi medicii: Staţi acasă!”, se aude la începutul clipului în care Bebe Cotimanis dansează în pijamale alături de Iulia şi Ada Dumitru. Refrenul „Staţi acasă” se repetă pe muzica lui Cătălin Tamazlicaru de la Nomad Music.

A devenit viral clipul. Istoria clipului e scurtă: stând acasă, ne-au apucat pandaliile din cauza pandemiei. Şi am zis să facem ceva să ne exteriorizăm şi noi dacă nu mai avem scena sub picioare. Ada Dumitru, fiica noastră, este cea care a mixat imaginile. Nu am putut dormi de râs, după ce am văzut imaginile pe la două noaptea. Filmările au fost făcute la noi acasă în comuna Budeasa.

Filmarea nu a durat mai mult de două ore. Ne-a ajutat şi Marian Jinga, care ne-a filmat pe toţi trei. La montare s-a lucrat vreo douăsprezece ore. Materialul brut era mult mai mare. Mesajul nostru este: orice ar fi, cu zâmbetul pe buze! Râsul este cel mai bun medicament în perioada asta”, a declarat pentru Adevărul Constantin Cotimanis.