Bebe Cotimanis, dat afară de la Teatrul din Piteşti. Scandal MONSTRU între actor şi managerul Nicolae Poghirc: ACUZAŢII DURE

Bebe Cotimanis şi Nicolae Poghirc, managerul Teatrului "Alexandru Davila" din Piteşti au rupt prietenia! Actorul îl acuză pe şeful său că a vrut să îl pensioneze şi că i-a suspendat un spectacol, iar acesta din urmă îl suspectează că vrea să îi ia funcţia.

13 mart. 2020, 06:55
Bebe Cotimanis, dat afară de la Teatrul din Piteşti. Scandal MONSTRU între actor şi managerul Nicolae Poghirc: ACUZAŢII DURE

Bebe Cotimanis (65de ani) are parte de zile grrfele la Teatrul „Alexandru Davila”, unde e angajat cu contract de muncă din 2017. Chiar atunci a întâlnit-o pe actriţa Iulia Dumitru, tânăra pentru care a renunţat la o relaţie de 17 ani.

Conflictul a plecat de la încetărea contractului de muncă al actorului, odată cu împlinirea vârstei de 65 de ani, luna trecută, dar şi în apropierea încheierii noului contract de management al lui Nicolae Poghirc. Se pare că managerul se teme că Bebe Cotimanis i-ar dori postul. Artistul spune că Porghirc i-a suspendat un spectacol şi că a încercat să-l pensioneze cu forţa.

Bebe Cotimanis a dezvăluit MOTIVUL REAL pentru care a părăsit juriul de la „Românii au talent”. DA, E ADEVĂRAT!

„Dânsul mi-a dat o notă prin care mă scoate la pensie, considerând că n-are nevoie teatrul de Cotimanis. Are nevoie de Poghirc, probabil, mai mult. Trebuie să mă duc să semnez încetarea contractului. N-am de gând să mă duc, până una-alta. Oricum, e un audit pe teatru acum, sper să iasă bine dl. şef-general. Mi-a suspendat spectacolul la Teatrul Naţional. Am avut „Old Love-ul” luat prin impresar de la teatrul nostru şi 400 de persoane au fost trimise acasă de la TNB, sala era arhiplină. Domnul manager a mărit de la 5-7 milioane de lei vechi, cât lua teatrul pe fiecare spectacol, la 120 de milioane de lei vechi ca să nu poată fi jucat spectacolul, după ce s-a vândut”, a declarat Bebe Cotimanis pentru Jurnalul de Argeş.

Nicolae Poghirc, căruia îi expiră contractul pe 27 martie, spune că lumea nu a prea venit la spectacolele în care a jucat Bebe Cotimanis şi că actorul a absentat de la anumite activităţi ce ţin de teatru: „Eu sunt cel care l-a adus pe Cotimanis la Piteşti şi l-am adus pentru că are notorietate. S-a dovedit şi aici, deşi n-am avut săli arhipline de fiecare dată, cu toată notorietatea pe care o are, n-am reuşit să umplem sălile. În ultima vreme n-a mai vrut să vină la castinguri, audiţii, la întâlniri cu regizorii, a refuzat să mai intre în spectacole noi, deşi noi l-am invitat. De altfel, cred că în ianuarie a avut o absenţă nemotivată tocmai pe acest subiect, că nu s-a prezentat la o întâlnire cu regizorii, programată şi afişată la avizier. Asta a fost ultima!”.