Bebe Cotimanis dezvăluie motivele plecării de la Pro TV după 25 de ani. „E o boală!”

Bebe Cotimanis, cunoscut pentru rolul său din "Lacrimi de iubire", a oferit detalii despre plecarea sa de la postul de televiziune Pro TV, a cărui voce a fost timp de 25 de ani. Ajuns la vârsta de 69 de ani, actorul vorbește despre viața sa și despre experiențele care l-au format.

19 feb. 2024, 08:35
Bebe Cotimanis dezvăluie motivele plecării de la Pro TV după 25 de ani. „E o boală!”
Bebe Cotimanis dezvăluie motivele plecării de la Pro TV după 25 de ani. "E o boală!"

Bebe Cotimanis dezvăluie motivele plecării de la Pro TV după 25 de ani. În interviul acordat celor de la Fanatik cu ocazia aniversării sale, actorul a mărturisit că încă este adesea recunoscut pe stradă drept Varlam, personajul său din „Lacrimi de iubire”.

„Pentru foarte multă lume am rămas Grigore Varlam. Sunt în Anglia și m-am întâlnit cu niște compatrioți care m-au strigat cu numele personajului. Am jucat roluri la care am ținut și care au avut impact pentru că au legătură cu mine. Cu ceea ce cred eu despre lume și oameni”, a spus Bebe Cotimanis.

Citeşte şi: Ce etnie are, de fapt, Dana Budeanu. Creatoarea de modă a făcut dezvăluiri inedite. ”Bunica mea a fost deportată. Sunt pe linie maternă, pe pur”

Actorul a decis să plece de Pro TV pentru că nu s-a mai regăsit după plecarea lui Adrian Sârbu, considerând că nu este atașat de locurile de muncă și preferă independența sa profesională: „Uneori atașamentul este o boală, iar de boala asta eu sufăr foarte puțin. Am depășit momentul fantastic de  repede. După 25 de ani am plecat pentru că nu mă mai regăseam. După plecarea lui Adrian Sârbu multă lume nu și-a mai găsit locul acolo. Nu e nimic grav, după fix 25 de ani am plecat și de la Teatrul Nottara. Iar după ce am plecat de la Pro TV, la nici câteva ore am fost sunat să mă duc la Prima TV. Am plecat fără perspectiva de a-mi găsi ceva mai bun, pur și simplu am făcut-o!”.

Citeşte şi: Cine e Erika Isac, artista care a urcat pe locul 1 în trending pe YouTube cu o piesă manifest pentru sexul feminin VIDEO

În ceea ce privește relația cu familia, Bebe Cotimanis vorbește cu afecțiune despre mama sa. „Mama ne-a educat bine, pe mine și pe frații mei. Eram trei băieți și la noi în casă nu exista niciun scandal. Eu nu țin minte să mă fi certat cu frații mei, poate doar când am decis să ținem cu alte echipe la fotbal. Am fost crescut într-un spirit anume, mama nu ne-a certat niciodată, nu a ridicat vocea la noi. Aveam 13 ani când a murit tata și atunci mama a trebuit să muncească pentru toți, ne-a crescut singură”, a dezvăluit Bebe Cotimanis.