Ce etnie are, de fapt, Dana Budeanu. Creatoarea de modă a făcut dezvăluiri inedite. ”Bunica mea a fost deportată. Sunt pe linie maternă, pe pur”

Dana Budeanu nu mai are nevoie de introducere, ea fiind una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Toată lumea știe că este prezentă pe rețelele sociale, acolo unde dezbate diferite subiecte. Diva are chiar propria emisiune, și anume, ”Verdict”. În momentul de față, creatoarea de modă are o comunitate cu care se poate mândri. Totuși, nu mulți știu și detaliile importante din viața acesteia.

18 feb. 2024, 09:29
Ce etnie are, de fapt, Dana Budeanu. Creatoarea de modă a făcut dezvăluiri inedite. ”Bunica mea a fost deportată. Sunt pe linie maternă, pe pur”
Dana Budeanu

Dana Budeanu a strâns o comunitate impresionantă de fani care îi sunt mereu alături, dar puțini sunt cei care cunosc totul despre ea.

Citește și Câte operații estetice are Dana Budeanu, de fapt! Secretul creatoarei de modă a ieșit la iveală

Dana Budeanu este una dintre persoanele publice de la noi din țară care nu mai are nevoie de prezentări.

Sinceritatea ei a plasat-o direct în lumina reflectoarelor și mulți o apreciază pentru modul în care se exprimă.

Este foarte bine știu faptul că Danei Budeanu nu îi este frică să spună lucrurilor pe nume, ba chiar de multe ori a taxat orice gafă făcută de vedetele din România, fie că a fost vorba despre vestimentație, ori alt subiect.

De-a lungul timpului, Dana Budeanu nu a iertat pe nimeni și nu s-a temut să își spună părerea, deși multă lume a criticat-o pentru asta.

Cu o sinceritate deranjantă, ar putea spune unii, vedeta a preferat să își prezinte fără menajamente punctul de vedere și se pare că asta a ajutat-o să aibă priză la public.

Când vine vorba despre familia ei, creatoarea de modă este rezervată, iar momentele în care își menționează cele două fete sunt foarte rare.

Chiar și așa, din când în când, vedeta mai face excepție de la regulă și își deschide sufletul în fața fanilor.

În urmă cu mai bine de 2 ani, Dana Budeanu a fost extrem de transparentă și a vorbit fără perdea despre etnia ei.

Ce etnie are Dana Budeanu

Vedeta a intervenit într-un scandal în care a fost implicată Maia Morgenstern și i-a luat partea marii actrițe, așa a ajuns să vorbească despre un subiect mai sensibil.

Atunci a fost pentru prima dată când Dana Budeanu și-a recunoscut etnia. Prin intermediul acelei postări, fanii ei au aflat că vedeta este de etnie evreiască.

Citește și EXCLUSIV| Cine va fi viitorul președinte al României? Dana Budeanu aruncă bomba

„Din întâmplare sunt evreică. Bunica mea a fost deportată la 12 ani, împreună cu toată familia. Asta a fost. Sunt pe linie maternă, pe pur”, a spus Dana Budeanu, potrivit Click.ro.