Bebe Cotimanis nu vrea să se căsătorească cu iubita lui. Actorul și-a părăsit soția pentru actuala parteneră: „Mie-mi pare foarte bine”

Bebe Cotimanis nu vrea să se căsătorească cu iubita lui. Actorul este un adevărat Don Juan când vine vorba de femei, a fost căsătorit de două ori, căsnicii din care are doi copii, iar acum trăiește o poveste de dragoste cu Iulia Dumitru, ea fiind tot actriță.

12 dec. 2022, 22:01
Bebe Cotimanis nu vrea să se căsătorească cu iubita lui. Actorul și-a părăsit soția pentru actuala parteneră: „Mie-mi pare foarte bine”
Bebe Cotimanis nu vrea să se căsătorească cu iubita lui

Bebe Cotimanis nu vrea să se căsătorească cu iubita lui. Actorul este foarte încântat că poate lucra alături de iubita lui, pentru că se pot susține reciproc. Pentru că relația lor merge atât de bine în prezent, mulți au fost curioși să afle de ce Bebe Cotimanis nu a cerut-o în căsătorie pe Iulia Dumitru.

Bebe Cotimanis nu vrea să se căsătorească cu iubita lui

Actorul a răspuns cu o glumă la întrebarea jurnaliștilor, preferând să nu dea prea multe detalii despre acest subiect. „Sunt un tip impulsiv, nu este ușor de trăit cu mine. Prietenii și familia au ajuns să mă cunoască. Mie-mi pare foarte bine, pentru că ne putem îndrepta, ne putem coordona, ne putem înțelege. Eu sunt spectator pentru ea, ea este spectator pentru mine. Nu știu, nu am vorbit cu ofițerul, nu am găsit ofițerul”, a spus Bebe Cotimanis la TV.

Citește și: Fosta soție a lui Bebe Cotimanis a terminat primul an la Teologie. Vrea să plece în tabără, la mănăstire

Bebe Cotimanis a plecat de la „Românii au talent” în 2015, la vremea aceea speculându-se un posibil conflict între el și Mihaela Rădulescu. Actorul a explicat acum care a fost adevăratul motiv.

Actorul a rememorat episodul plecării sale și a dezvăluitcare a fost adevăratul motiv: „Nu mi-a părut rău, Dumnezeu le aranjează pe toate. Am avut o pățanie ușor nefericită. Când juriul decide cine rămâne dintre două persoane, tu trebuie să te hotărăști. Era o fetiță, Nicoleta Iancu.

Trecând în partea finală a concursului, după prima etapă când s-a prezentat singură, primăria orașului a hotărât să-i bage în spate și o trupă de dansatori, din care doi cam beți. Mihaela sau Andra m-a întrebat pe cine aleg. Iar votul meu a hotărât că ea nu merge mai departe. Fetița a început să plângă, m-a rupt. Mihaela a întrebat-o dacă-l iartă pe Bebe, ea a zis că niciodată. Nopțile mele nu au mai fost întregi, o vedeam mereu plângând”.