Fosta soție a lui Bebe Cotimanis a terminat primul an la Teologie. Vrea să plece în tabără, la mănăstire

Florina Mărcuță, fosta soție a lui Bebe Cotimanis, este un cunoscut make-up artist, dar de anul trecut este şi studentă la Facultatea de Teologie, unde a trecut cu brio de primul an. Acum, se pregătește pentru un curs la o mănăstire.

28 iul. 2022, 12:31
Fosta soție a lui Bebe Cotimanis a terminat primul an la Teologie. Vrea să plece în tabără, la mănăstire
Fosta soție a lui Bebe Cotimanis a terminat primul an la Teologie

Fosta soție a lui Bebe Cotimanis a terminat primul an la Teologie. Florina Mărcuță a profitat la maximum de pandemie şi s-a înscris, anul trecut, la Facultatea de Teologie „Justinian Patriarhul” din București, la secția Artă Sacră, unde a reușit să intre a zecea, pe locuri bugetate. A terminat primul an cu succes, cu 7 note de 10 şi o medie generală peste 9. Acum, abia așteaptă să plece într-o vacanță, mai precis într-o tabără de artă la o cunoscută mănăstire din Moldova.

Bebe Cotimanis a dezvăluit MOTIVUL REAL pentru care a părăsit juriul de la „Românii au talent”. DA, E ADEVĂRAT!

„Am terminat cu bine, cu media peste 9. Nu am calculat, dar cred că am 9,33. Mai am două săptămâni de practică la un atelier de restaurare, dar examenele le-am trecut pe toate cu bine. Am 7 note de 10 în acest semestru. Mi-am dorit să am vara liberă, să mă bucur de ea. O lună am fost ocupată cu un proiect, iar acum abia aștept să plec în vacanță. Sunt pe o listă în așteptare pentru o tabără de grafică la Mănăstirea Sihăstria. Să văd dacă reușesc să mai prind un loc. În Moldova, la Mănăstirea Sihăstria, la una dintre taberele organizate acolo, este venit un profesor din America. Nu m-am înscris mai devreme, pentru că nu am știut exact ce program voi avea”, a declarat Florina Mărcuță pentru Fanatik.

Bebe Cotimanis, surprins în tandrenţuri cu amanta. Ce decizie a luat soţia lui

Fosta parteneră a lui Bebe Cotimanis a explicat care au fost motivele pentru care a ales să se înscrie la Teologie. „Am zis că fac ceva și pentru sufletul meu. Am zis să fac ceva mai mult. Am vorbit cu profesorul care îmi dădea lecții de pictură și l-am întrebat dacă am șanse să merg mai departe. La Teologie am mai avut o tentativă de a mă înscrie, când Matei (n.r. . fiul ei și al celebrului actor și al lui Bebe Cotimanis) era în clasa a șaptea. Dar nu puteam să mă duc. Dar anul trecut, în luna mai, m-am decis foarte repede. M-am interesat de ce lucrări este nevoie. Voiam Teologie sau Pedagogie, pentru UNARTE (n.r. – Facultatea de Artă) nu eram pregătită. Speram ca măcar la Pedagogie să fac față la examen”, a mai spus Florina Mărcuță.