Un bebeluş uitat într-un incubator acum doi ani va face operaţii până la vârsta de 18 ani

Are atacuri de panică, nu suportă aglomeraţia şi plânge când aude de doctori. Şi asta pentru că, odată la câteva luni, merge la spital pentru a face transplant de piele. Doctorii spun că Alexandru Dragomir este bine, dar că va face operaţii până la 18 ani. Este drama copilaşului care, în urmă cu doi ani, a fost uitat într-un incubator şi a suferit arsuri pe 20% din suprafaţa corpului.

RomaniaTV.net
12 nov. 2011, 13:55
Un bebeluş uitat într-un incubator acum doi ani va face operaţii până la vârsta de 18 ani

Alexandru îşi va purta cicatricile provocate de un incubator ieşit din termen şi neatenţia unei asistente mulţi ani de acum înainte.

„O să mai urmeze operaţii până la 18 ani şi apoi o să se vadă ce va rămâne şi ce nu, dar muşchiuleţul de la mâna stângă în niciun caz nu se va reface. La braţul stâng a fost pur şi simplu carbonizat. Şi la cap este o zonă fără păr care trebuie operată, urechiuşa trebuie refăcută şi ea” a declarat Violeta Dragomir, mama bebeluşului. Mama lui Alexandru îşi face griji că micuţul ei va fi privit altfel, din cauza cicatricilor.

Părinţii se judecă şi acum, la doi de când s-a produs tragedia, cu asistenta care le-a lăsat micuţul nesupravegheat în incubator.
Alexandru este un băieţel norocos, pentru că are doi părinţi care luptă să i se facă dreptate.