Bebeluș de cinci luni MORT după ce un sinucigaș s-a aruncat de la etajul 17 și a căzut peste el

Caz șocant! Un bebeluș a murit zdrobit de un bărbat care a decis să-și pună capăt zilelelor. S-a întâmplat în localitatea Voronej, din Rusia.

05 feb. 2021, 23:53

Bebeluș de cinci luni MORT după ce un sinucigaș s-a aruncat de la etajul 17 și a căzut pe căruțul copilului

Caz șocant! Un bebeluș de opt luni de zile a murit zdrobit de un bărbat care a decis să-și pună capăt zilelelor. S-a întâmplat în localitatea Voronej, din Rusia.

Bărbatul ar fi sărit de la etajul 17 al unei clădiri și a căzut pe căruțul copilului. Sinucigașul a murit pe loc, iar bebelușul a decedat ulterior.

Incidentul tragic o fost surprins și de o cameră de supraveghere. În imagini se observă cum mama copilului se plimba pe stradă, împingând căruciorul în fața unui bloc.

La un moment dat, femeia se pregătește să traverseze strada, însă fix atunci un bărbat cade de la înălțime fix peste cărucior, potrivit Daily Mail.

Impactul a fost atât de puternic că bărbatul a strivit complet căruciorul. Micuțul a căzut pe trotuar.

Când a văzut ce s-a întâmplat, femeia s-a dus să-și ridice copilul de pe jos, iar în tot acest timp bărbatul care s-a aruncat de la etaj zăcea într-o baltă de sânge.

Martorii au chemat imediat o ambulanță. Bebelușul a fost preluat de medici spre spital, însă, din nefericire, acesta a murit în ambulanță.

„Omul care a căzut pe cărucior a murit. Bebelușul de cinci luni, care se afla în cărucior, a decedat în ambulanță”, a confirmat o sursă de poliție.

Bărbatul a fost declarat mort la fața locului.

Mai multe echipaje de polițiști și detectivi au ajuns la fața locului. Cercetările în acest caz sunt în curs, oamenii legii încearcă să afle cum s-a întâmplat totul.