Bebeluş de doar trei zile abondat de mamă. Copilul a fost găsit într-o cutie de carton

Un bebeluş de doar trei zile a fost găsit vineri, într-o cutie de carton, într-o casă abandonată din comuna Morunglav, judeţul Olt. Nou-născutul a fost abandonat de mama care a născut fără asistenţă medicală.  

RomaniaTV.net
31 ian. 2020, 14:33
Bebeluş de doar trei zile abondat de mamă. Copilul a fost găsit într-o cutie de carton

Copilul era în viaţă în momentul în care a fost descoperit de către autorităţi şi era îmbrăcat şi acoperit cu o pătură. Nou-născutul a fost preluat de un echipaj de la Ambulanţă şi transportat la spital pentru mai multe investigaţii.

„Astăzi, 31 ianuarie, am fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că într-o casă abandonată de pe raza comunei Morunglav, judeţul Olt, a fost găsit un bebeluş abandonat. Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că un bebeluş, de 3 zile, a fost abandonat într-o cutie din carton. Bebeluşul era în viaţă, îmbrăcat şi învelit cu o pătură. A fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru investigaţii”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Ulterior, oamenii legii au identificat-o pe mama copilului, o femeie de 40 de ani, din Morunglav. Aceştia continuă cercetările pentru stabilirea situaţiei sub supravegherea prim procurorului din cadrul Parchetului Balş.

Potrivit unor surse judiciare este posibil ca femeia să fi născut fără asistenţă medicală, naşterea nefiind înregistrată. Mai mult decât atât, femeia a mers periodic la casa abandonată pentru a-l alăpta pe cel mic, aceasta mai având încă un copil.